StoryEditor
ShowbizTREĆE POLUFINALE

Nevjerojatna Tetiana izborila finale Supertalenta, djevojka je oduševila svojim scenskim nastupom. Evo tko je još ušao u veliku završnicu showa

Piše M.P.
5. prosinca 2021. - 23:36

Šestero talentiranih kandidata već je zauzelo svoje mjesto u finalu Supertalenta, a danas smo gledali nastup desetoro natjecatelja. Od njih desetoro izabrana su sretno troje koji će nastupiti u velikoj završnici showa. To su: Tetiana Kundyk, Lucija Šarčević i Fabijan Kovačević.

Show je započeo s nastupom braće Šubarić. Trio Šubarić je u polufinale lansirao zlatni gumb Igora Mešina i Frane Ridjana, a talentirane trojke vratile su se u novom i neočekivanom izdanju. Na klaviru, sa šest ruku, izveli su i ovaj put nevjerojatan nastup. Žiri je pohvalio izvedbu i styling trojki, a primijetili su i da su dečki narasli od zadnjeg nastupa.

Leteći duo Greta i Lara nastupile su druge po redu i predstavile novu koreografiju.  Letećim akrobacijama ponovno su oduševile publiku i ostavile sve u čudu jer one imaju samo 13 godina. Njihov nastup imao je i lijepu poruku koju su djevojke objasnile žiriju.

Još je svojim audicijskim nastupom Lucija Šarčević oduševila žiri i publiku i baš zato imala je veliki zadatak za polufinalne. Mlada Lucija je ovim polufinalnom nastupom oduševila publiku i žiri; nevjerojatnom lakoćom je izvela Gibonnijevu baladu "Libar" u vlastitom aranžmanu i oduševila svojom interpretacijom. Nastup Lucije Šarčević dojmio se naročito Martine koja ju je nazvala "Mala boginja glazbe". 

- Čak mi je malo neugodno zbog toga što ću ti reći, to nisam ja, ali tvoj glas, svaki tvoj uzdah, pjesma koju si pjevala, to je apsolutno nešto potaknulo kod mene, nikad ne bih slušao takvu vrstu glazbe, ali tvoj glas i klavir, top topova, priznao je Davor Bilman.

NE Martine Tomčić-Moskaljov na audicijskom nastupu nije obeshrabrio članove Plesnog kluba Seven, štoviše motivirao ih je da se dokažu u polufinalnom nastupu. Na audicijskom nastupu bilo je sedam članova, a djevojke su se pohvalile da ih je sada devet! Dvije djevojke su trudne.

Mladi Fabijan Kovačević svojim je nastupom apsolutno sve zabavio i oduševio, njegov se glas orio pozornicom Supertalenta u izvedbi pjesme "Inati se Slavonijo". Koliko srčano voli slavonsku tradiciju i pjesmu, pokazao je i u videu koji je postao viralni hit kada je sa 7 godina zagrljen s bratićem iz sveg glasa pjevao u svatovima "Ja sam lola, prava slavonska“.

Maja Šuput Tatarinov je pohvalila kostim Antoniji Čelan Karuza, a Davor Bilman je rekao da je nastup možda malo predug. Antonija je priznala da sramotno malo prati Bollywoodske filmove. Sebe je nazvala Imotskom Indijkom koja je završila plesnu akademiju koja traje 7 godina i sada je odissi plesačica tradicionalnog indijskog plesa. Nastupala je pred cijelim stadionima ljudi te za najbogatije obitelji u Delhiju.

Tetiana Kundyk je u polufinalu Supertalenta itekako opravdala zlatni gumb Davora Bilmana, a ovaj put je u točku uključila i ples na svili te je nastup završila hodanjem po žici s povezom preko očiju.

- Tetiana Kundyk ostavlja bez daha, rekla je Martina Tomčić-Moskaljov, a Maja je priznala kako je danas u emisiji Tetianu vidjela kao potencijalnu pobjednicu. Marina i Davor su se zagrlili jer je minula trpeljivost između njih nakon nastupa Tetiane.

- Nakon porodiljnog, bila sam jako sretna što sam opet na pozornici. To sam ja. Poslije Davorovih komentara i izraza njegovog lica, nisam očekivala zlatni gumb, ali bila sam jako sretna. Majčinstvo nije teško koliko je teže odrađivat sve ostalo uz djecu, pogotovo kad su u pitanju moji treninzi. No sve je stvar rutine i rasporeda. Mislim da će i moj sin biti umjetnik, voli se penjati i pun je energije, sve je u genima. U slučaju pobjede, mislim da ću mnoge majke potaknuti da vjeruju u sebe i malo ih oraspoložiti, rekla je Tetiana prije nastupa u polufinalu.

Veseli ritam harmonike nema koga nije oduševio! Osmijesi na licima i pljesak publike sve su rekli nakon nastupa Šćepana Stojanovića, prvaka harmonike u Crnoj Gori koji u svojim nastupima spaja dva potpuno različita glazbena svijeta.

- Uživaš u glazbi i tebi je mjesto na pozornici, rekla je Martina Šćepanu. 

- Ti si meni top top, dodala je Maja.

Iz Vinkovaca je stigao Jakov Jozinović. Njegov je san napuniti zagrebačku Arenu, a nastup u Supertalentu stepenica je na putu do zvijezda.

Maja je očekivala laganiju pjesmu, ali Jakov je priznao da je odabrao bržu pjesmu kako bi pokazao "luđu stranu sebe". Martina je Jakovu rekla da je možda riskirao s ovom vrstom pjesme, a s tim se složio i Janko Popović Volarić.

Slovenski boy bend koji spaja moderni pop, dalmatinske pjesme i polka glazbu, Polkaholiki, ponovno su oduševili svojom zaraznom energijom i zanimljivim stilom. Band čine četiri člana: Matic, Gašper, Rene i Žiga. Matic i Gašper su braća. Rene im je dugogodišnji prijatelj, a Žiga je došao u sastav prije godinu i pol.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. siječanj 2022 13:35