StoryEditor
ShowbizDefinitivan kraj

Nekoliko je godina izbivala iz javnosti, život je nije mazio: nakon dva propala braka i teške bolesti koja ju je prikovala za krevet, kanadska pjevačica doživljava novi životni brodolom

Piše M.Dr.
30. studenog 2019. - 11:01

Iako su djelovali sretno zajedno, njihovoj vezi došao je kraj.

Nakon dva propala braka, Avril Lavigne prekinula je još jednu ljubavnu vezu, piše The Sun. Pjevačica i Phillip Sarofim činili su se sretno zajedno, i upravo joj je, sada već bivši, dečko bio najveći motiv i podrška za povratak u normalan život nakon što ju je tri godine iscrpljivala bolest Lajmska borelioza.

Avril je prethodno bila udana za Chada Kroegera dvije godina, a u braku s Deryckom Whibleyjem provela je četiri godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sim,foi confirmado...eles n estão mais juntos💔

A post shared by 💫Avril Lavigne💫 (@avril_lavigne_br_) on

Avril Lavigne vratila se na glazbenu scenu 2018. godine, nakon teške bolesti zbog koje je u krevetu provela dvije godine.

Loše se počela osjećati još 2014. godine - bila je jako iscrpljena i premorena, a nije joj bilo jasno zašto. No zahvaljujući prijateljici Yolandi Hadid, koja je također bolovala od lajmske bolesti, počela je sumnjati o čemu se radi.

Nakon službene dijagnoze kod liječnika, počelo je teško razdoblje oporavka.

- Bila sam u krevetu dvije je**** godine. Bolest prenosi krpelj koji je zaražen spiralnom bakterijom i morala sam uzimati nekoliko različitih antibiotika istovremeno koji polako ubijaju tu bakteriju", otkrila je Avril i rekla da se osjećala kao zatvorenica u vlastitom tijelu.

- To su bile najgore godine mojega života jer sam prošla kroz brojne fizičke i emocionalne bitke. Uspjela sam pretvoriti tu borbu u glazbu na koju sam jako ponosna. Pisala sam pjesme u svojem krevetu i na kauču, a većinu sam ih ondje i snimila.

Riječi pjesama koje su opisivale moje iskustvo izlazile su iz mene bez previše truda. Doista... glazba je pomogla da se izliječim i ostanem živa - emotivna je bila Avril još 2018. godine u pismu kojim se obratila javnosti.

Od lajmske su bolesti, koju izaziva bakterija Borrelia burgdorferi, bolovali ili još boluju brojni poznati, među kojima su Ben StillerKelly OsbourneAlec BaldwinShania TwainAnwar i Bella Hadid te Debbie Gibson.

Povratkom na scenu Avril je promijenila imidž pa je tako svoj rokerski stil po kojem ju pamtimo zamijenila onim nešto profinjenijim. 

 
#LAJMSKA BOLEST#AVRIL LAVIGNE#PHILLIP SAROFIM

Izdvojeno

20. lipanj 2020 11:33