StoryEditor
ShowbizNOVI ŽIVOT I KARIJERA

Nekad najljepša Hrvatica i Hrvat strasno su se zavoljeli u reality showu, Ivana otkiva sve razloge kraha devetogodišnjeg braka; 'Prekršila sam zavjet koji sam dala pred Bogom...'

Piše Damir Leljak/Gloria
19. lipnja 2019. - 14:48

"Teško je nakon dugogodišnjeg suživota kre­­­nuti sam ispočetka. Učim, ispitujem svoje mogućnosti i ponosna sam kako mi ide. Skupila sam snagu da krenem naprijed, makar i glavom kroz zid, a razlog za borbu su mi sinovi, osmoipolgodišnji Leonid i troipolgodišnji Noel.

Postala sam slobodnija, jača i sigurnija u sebe te spremna na sve izazove koji me čekaju u ovoj životnoj avanturi" - ispričala je Miss Universe Hrvatske iz 2002. godine za novi broj Glorije, u kojemu je otvoreno progovorila o svemu onome o čemu se mjesecima šuškalo i špekuliralo.

Pazinjanka, koja je sa suprugom Riječaninom živjela u Rijeci, ustvrdila je kako bračni krah nije prouzročila "treća osoba", nego su se ona i Dino počeli razilaziti u razmišljanjima.

Ivana i Dino, nositelj titule Mistera Hrvatske upoznali su se i strastveno zaljubili kao sudionici reality showa "Farma", u izdanju u kojem su se natjecali i Gotovčevi, Mario Mlinarić, Marina Perazić...

Ivana je ispričala kako je priželjkivala život u kući i boravke u prirodi, dok je Dino više bio za stan i gledanje tv-a.

On nije volio večernje izlaske, a ona jest... Mnogo puta su se pokušali pomiriti i pronaći kompromis, najviše zbog djece, ali kad je Ivana shvatila da joj raspoloženje pada svaki put kad dolazi doma, zatražila je razvod.

'Ni na jednu stvar nismo gledali isto'

"Nepremostive sitnice iz svakodnevnog života godinama su se skupljale i došlo je do toga da baš ni na jednu stvar nismo gledali isto. Tada sam shvatila da naš brak više nema smisla, odnosno da će netko od nas uvijek biti nesretan ugađajući drugome, a život je samo jedan. Nitko od nas dvoje nije ni bolja ni lošija osoba, jednostavno smo previše različiti.

Prekršila sam zavjet koji sam prije devet godina dala pred Bogom, nisam uspjela održati obitelj na okupu te do kraja ostvariti san iz djetinjstva. Razvod je moj najveći poraz, no katkad treba i gubiti za pobjede koje slijede" - ustvrdila je Istrijanka, koja za bivšeg muža ističe kako je "odličan tata".

Danas menadžerica u dentalno-estetskom centru u Opatiji, Ivana ne skriva kako nema ništa protiv estetskih zahvata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Paris ♥️♥️♥️ (@ivanaparis) on

"Prije sedamnaest godina kod dr. Žgaljardića povećala sam usne. U bu­­dućnosti planiram povećati i grudi jer su nakon dvije trudnoće izgubile oblik. Imam dosta bora, što sam naslijedila od roditelja, ali se njima ne zamaram. Po tom pitanju neću poduzimati ništa jer je svaka 'crta' na mojem licu trag života, a njega ni­­kad ne bih mijenjala..." - priznala je novinaru Glorije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Paris ♥️♥️♥️ (@ivanaparis) on

 

#IVANA PARIS#DINO BUBIČIĆ

Izdvojeno

02. srpanj 2020 00:19