StoryEditor
ShowbizDOBRO JUTRO HRVATSKA

Nakon što su u ožujku legendu Dinama proglasili mrtvom, voditeljskom dvojcu Davoru Meštroviću i Doris Pinčić jutros se u emisiji potkrao još jedan gaf. Evo o čemu se radi...

Piše M.P.
24. rujna 2021. - 18:36

Jutros su gledatalje u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" pozdravili Davor Meštrović i Doris Pinčić.

Nakon što se reporter Krešo Volarević sa servisnim informacijama javio iz metropole na red je dočao Čakovec. Barem je tako mislila Doris koja je pozdravila reporterku Anu Papec i rekla: "A sad ćemo do sjevera, sjevernije, prema Čakovcu bi trebali ići. Tamo bi nas trebala čekati Ana kojoj želimo dobro jutro." Za to je vrijeme Meštrović klimao glavom.

Ana je odmah na početku javljanja kazala kako se ne nalazi u Čakovcu. - Dobro jutro kolege, dobro jutro gledatelji. Pozdrav Iz Varaždina, nismo u Čakovcu, nego u Varaždinu, rekla je reporterka i nastavila s informacijama o vremenu.

Nakon što su se kamere opet vratile u studio voditelji su prešli na drugu temu ne ispričavši se gledateljima na nenamjernoj pogrešci, jer kako kaže stara izreka "tko radi taj i griješi".

image
Doris Pinčić i Davoru Meštroviću u ožujku ove godine također se dogodio gaf. 
Screenshot HRT

Ovo nije prvi put da isti voditeljski par ima gaf u eteru. U ožujku ove godine dogodio im se puno veći kad su ugostili novinara Sanjina Španovića kako bi predstavio svoju knjigu "Zeko", o životu legende Dinama Velimira Zajeca.

- Dolazi nam kolega novinar Sanjin Španović koji je napisao knjigu o Velimiru Zajecu, nedavno preminulom velikanu hrvatskog nogometa i sporta. Bit će vrlo lijepo i emotivno razgovarati o tome', rekao je Meštrović, dok je Pinčić pored njega kimala glavom.

Međutim nisu znali da je Zajec živ.

- Jesam, evo me, živ sam, još hodam. Nisam to vidio, mora da su se zabunili, iskombinirali Cicu i mene... Ali poručite kolegama da sam živ i da sam još uvijek dobar i u drugim sportovima, rekao je Zajec novinarima Jutarnjeg lista.

S HRT-a su poručili kako im se dogodio lapsus bez ikakve loše namjere.

- Podsjećamo i kako je kolega Meštrović odmah napomenuo da je bila riječ o lapsusu, uz dodatak kako je "ovo vrijeme kada nas napuštaju velikani", dodali su na HRT-u.

item - id = 1129854
related id = 0 -> 1136428
related id = 1 -> 1135555
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2021 05:36