StoryEditor
Showbiz‘MEĐUNARODNI GLAS‘

Nakon ‘Dore‘ Indiri nije bilo do razgovora s novinarima, ali osmijeh zato nije skidala s lica: s fanovima zapjevala Vucinu ‘Volim piti i ljubiti‘

1. ožujka 2020. - 13:01
Matija Djanješić/Hanza Media

"Bili ste izvanredni, imate međunarodni glas, počeo sam plakati kad sam vidio da niste pobijedili. Boli me duša... Molim te, idi u drugu zemlju, nemam riječi. Ova pjesma me navodi na ples. Obožavam te, nikada neću zaboraviti tvoju pjesmu.

Pozdravljam te iz Rumunjske", "To je pjesma za Eurosong, zaraza zešća od koronavirusa", "Apsolutni pobjednici ste trebali biti, van konkurencije ikakve!!!! Kostimi senzacionalni, koreografija, scenski nastup, tvoja energija neprikosnovena. Opći dojam na svjetskom nivou. Ostaje samo žal i fascinantnost očito stanja duha naših ljudi", ovakvim su komentarima obožavatelji tješili Indiru Forzu nakon što s pjesmom “You Will Never Break My Heart” nije uspjela zasjesti na tron opatijske Dore.

Sve je karte bacila na odlazak u Rotterdam, nije to krila proteklih tjedana Indira, uvjerena kako ima pravu eurovizijsku bombu. No, žiri i publika, koja je glasala, njezinu su pjesmu pozicionirali na treće mjesto, nakon pobjednika Damira Kedže i drugoplasirane Mije Negovetić.

Energičnoj Indiri nakon svega nije bilo do novinara, ali osmijeh nije skidala s lica - sa svojim timom se, umjesto na domjenak u Dorinu čast, povukla u kafić u sklopu opatijske dvorane "Marino Cetković" gdje su joj prilazili obožavatelji želeći se s njom fotografirati i čestitati joj.

Fajterski duh nije je napuštao ni u porazu, pa je u jednom trenutku, kako bi podigla atmosferu među članovima svojega tima, zapjevala Vucinu "Volim piti i ljubiti" i grohotom se smijala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

30. studeni 2020 18:08