StoryEditor
ShowbizPoznati roditelji

Najstarija kći Toma Cruisea se vozi autobusom, dok on za svoje potrebe koristi - helikopter: izabrala je miran život, o ovoj djevojci se rijetko piše

Piše L.L.
13. rujna 2020. - 13:02
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Isabelle Kidman Cruise, najstarija kći slavnoga glumca Toma Cruisea koju je posvojio zajedno s Nicole Kidman kada su bili u braku, viđena je u Croydonu kako čeka autobus na autobusnoj stanici sa zaštitnom maskom na licu. Ne bi bilo ništa čudno u tome što se 28-godišnjakinja vozi autobusom da joj slavni tata za obavljanje svakodnevnih potreba po Londonu ne koristi helikopter, kojim uz to i sam upravlja.

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Djevojka je očito izabrala znatno mirniji život, a da joj na računu kao Tomu ne "leže" stotine milijuna dolara, potvrđuje i nedavna priča kako Isabelle na internetskoj stranici Depop, britanskoj inačici eBayja namijenjenoj prodaji isključivo odjeće, obuće i dodataka, prodaje stvari poput bijelih čizma Dr. Martens ili sunčanih naočala s potpisom Stelle McCartney, i to za puno veću cijenu od one koja bi se očekivala za second-hand komade.

Isabelle se rijetko pojavljuje i na društvenim mrežama. Posljednji put to je učinila u kolovozu, a uz objavu je napisala: ''Sve što svjetluca je zlato... Oh, čekaj, to je još jedan Instagram filtar''. Na fotografiji je odjevena u crnu kapu i majicu uz dodatak zlatnog nakita.

Na Instagramu je prati gotovo 20 tisuća ljudi, a profil se uglavnom sastoji od njezinih ilustracija, fotografija prirode i ulica Londona u kojem živi te majica na kojima su njezini crteži. Crnokosa 28-godišnjakinja na rukama ima male tetovaže u boji, a u nosu pirsing.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

03. listopad 2020 22:04