ShowbizVratili se doma

Najlipše je kod punice: pogledajte kako Kalinići guštaju na Vanjinom rodnom Pelješcu

Piše PSD
18879184_1898673593689228_3148091056646520832_n

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Kalinić ljeto je odlučio provesti na Pelješcu sa svojom obitelji. Igrač talijanske Fiorentine i njegova supruga Vanja, zajedno sa sinčićem Mateom stigli su u njen rodni Trpanj kako bi uživali u odmoru.

Nikola i Vanja vjenčali su se još kao dvadesetogodišnjaci, a i nakon gotovo desetljeća provedenoga zajedno, njihova je veza jača no ikada. Samozatajni Kalinići po mnogo čemu nisu tipičan "nogometaš i manekenka" par. Žive miran, obiteljski život, a svoju privatnost drže podalje od očiju javnosti. 

Lijepa Vanja rijetko se eksponira i nikako nije jedna od onih tipičnih žena nogometaša koje se obožavaju "pokazivati" na raznim događanjima. Iako voli modu i uživa u njoj, prioritet joj je uvijek njena obitelj i briga za nju.

Koliko Kaliniće obožavaju u Italiji očito je iz komentara na Vanjinom Instagramu. Njihovi pratitelji komentirali su ljepote Pelješca, ali su isto tako i "zamolili" slavni par da ostanu u Firenci što je dulje moguće.

 

Objavu dijeli vanjakalinic??? (@vanjakalinic)

"Reci mužu da ostane u Fiorentini, molim te!", zavapio je jedan navijač. Očito se prepao da će ljepote Pelješca natjerati Nikolu da produlji boravak u Hrvatskoj.

#NIKOLA KALINIć#VANJA KALINIć#SD LITO