StoryEditor
Showbizjackson nosi suknjice

'Moj sin je djevojčica': Charlize Theron otkrila da svoje posvojeno dijete, premda je rođen kao dječak, odgaja kao curicu

19. travnja 2019. - 18:53
2019-02-25T052855Z_136140458_HP1EF2P0F86RV_RTRMADP_3_AWARDS-OSCARS-VANITYFAIR.JPG

Popularna glumica i Oskarovka Charlize Theron (43) u intervjuu za The Daily Mail po prvi puta je otkrila kako svoje posvojeno dijete Jacksona (7), rođenog kao sina, odgaja kao djevojčicu.

Naime, glumica je samohrana majka dvoje posvojene djece, Jacksona, kojeg je posvojila 2012. godine iz rodne Južnoafričke Republike te kćerkice August koja je u novi dom stigla 2015. godine.

I prije glumičinog "službenog" priznanja da sina odgaja kao djevojčicu, Jacksona se često moglo vidjeti odjevenog u suknju i kose sa ispletenim pletenicama, zbog čega je Charlize javno kritizirana.

"I ja sam mislila da je dječak. Dok me nije pogledala s tri godine i rekla: Nisam dječak! Jackson je djevojčica, baš poput njegove trogodišnje sestre August", otkrila je glumica te istaknula kako se neće miješati u život kćerkica jer one trebaju pronaći same sebe. 

"Moja je zadaća kao majke da slavim svoju djecu, da ih volim i osiguram sve što im je potrebno kako bi one bile što god požele“, zaključila je ova Oskarovka, inače poznata po svojoj brutalnoj iskrenosti.

"Znate, odrasla sam u zemlji u kojoj su ljudi živjeli okruženi lažima i šaputanjima, a mene je majka uvijek učila da ne budem takva. Odgojila me da uvijek govorim ono što mi je na umu, točnije da na završetku svog života znam da sam živjela samo istinu, što podrazumijeva i iskrenost prema samoj sebi, hrabrost da živim život s kojim sam zadovoljna", rekla je glumica koja je inače jako bliska sa svojom majkom i smatra je najvećim živtnim uzorom.

Poznato je da je njena majka Gerda, kada je Charlize imala 15 godina u samoobrani ubila njenog oca Charlesa na farmi u Johannesburgu.

"Ona je heroj! Sve što je u životu radila, moja majka radila je jer je morala i jer je tako najbolje znala. Kada se probudila u šest ujutro da bi pomuzla krave, nije kukala zbog toga“, rekla je Charlize.

U intervjuu za The Daily Mail dotakla se i svog ljubavnog života - tvrdi kako je već 10 godina sama te joj muškarci jednostavno ne prilaze.

"Neka netko konačno pokaže muda i priđe mi", jasno je poručila muškarcima otkrivši kako je trenutno u fazi da želi novog muškarca u svom životu. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

25. studeni 2020 22:03