StoryEditor
Showbizzaslužila zlatni gumb

Mlada Omišanka bacila žiri na koljena i lansirala se izravno u polufinale Supertalenta: poslušajte njenu premoćnu izvedbu, a umalo je propustila nastup zbog tuluma...

Piše A.B.K.
13. listopada 2019. - 12:20
GABRIELA BRAICIC (11)

U trećoj epizodi Supertalenta članove žirija na koljena je bacila 14-godišnja Omišanka Gabriela Braičić

Njezina moćna izvedba pjesme 'I am changing' natjerala je Janka Volarića da stisne zlatni gumb i tako Gabrijelu lansira izravno u polufinale.

- Dobar je bio nastup. Ovo ti meni nije ni da ni ne... - , počeo je vrdati Janko dok su ga ostale kolege iz žirija čudno gledale, a onda dovršio: "Ovo je meni za zlatni gumb! Jedva čekam da te slušamo opet" - oduševljeno je rekao. 

 Raspoložena Gabrijela na pozornicu Supertalenta popela se odjevena u majicu išaranu potpisima svojih prijatelja iz 8.d razreda dojučerašnje omiške Osnovne škole „Josipa Pupačića“. Sad je učenica Prirodoslovne škole u Splitu, a umalo je propustila Supertalent zbog završne školske veselice.

 

– Možda tvoje tijelo, tvoja majica pripada u 8.d, ali tvoj glas nikako ne pripada, tvoj glas pripada negdje drugdje – zadovoljno je konstatirao Davor Bilman.

Vidno dirnuta izvedbom, gotovo je bez teksta ostala i Martina Tomčić.

 - Doista se nema što reći. Ovo nema veze s ovozemaljskim talentima. Ovako nešto rađa je jedanput u tisuću godina, ti toga moraš biti svjesna – uzbuđeno je poručila talentiranoj Omišanki.  

 U nevjerici je ostala i Maja Šuput.

– Ja ne mogu vjerovati da ti imaš toliko godina! Otkad sjedim za ovim stolom i žiriram, ovakvo nešto još nisam čula – komentirala je pjevačica.

Kad je Janko stisnuo zlatni gumb omiškom „čudu od djevojčice“ od uzbuđenja je i suza u oku zaiskrila.

Svojom izvedbom izazvala je i lavine komentara na društvenim mrežama.

"Curo draga, složi jedan dobar gospel/R'n'B program i ja ti dolazim na koncert", "Mala, svaka ti čast, kapa do poda", "Prekarizmatična, pretalentirana, ona je posebna", "Napokon, neka je netko pokazao kako se pjeva", "Jel ja sanjam, ovo je bio savršen glas",  "Wow, reinkarnacija vokala Whitney Houston", samo su neki od komentara upućenih Gabrijeli.

Osim Gabrijele, u ovoj sezoni Supertalenta zlatni gumb dobili su i pjevač Marko Antolković i skupina Dream Team Babe iz Ljubuškog.

 U trećoj epizodi pohvale žirija i četiri glasa osvojili su The Pillers, braća Darko i Danijel koji su vješto muzicirali na violini i harmonici.

- To je to! Toliko ste senzacionalni, ali prvenstveno toliko ste vrhunski glazbenici da sam ja užasno sretna i ponosna da dva takva glazbenika imamo u Supertalentu, a uz sve to apsolutno ste sposobni preći tu granicu klasičnog i ponuditi  nešto više te pokazati ono što svaki klasično školovan glazbenik živi, a to je red, rad i disciplina, a cilj već koji si svatko odredi od nas - komentirala je Martina, a Maja dodala: "Dečki, vi ste fenomenalni. Nemam vam što reći, jedva čekam da nam dođete ponovno!“

Plesna skupina Step'n'jazz iz Dubrovnika također je osvojila četiri glasa žirija.

 „Sviđaju mi se vaše boje, sviđa mi se kako ste se pripremili, posložili koreografiju, energija s kojom ste došli je stvarno zarazna i onaj tko ne voli step, mora vas voljeti -  kazao im je Davor, a s njim se složila i Martina Tomčić. 

#SUPERTALENT#GABRIELA BRAIČIĆ

Izdvojeno

01. srpanj 2020 07:34