StoryEditor
ShowbizVeliko srce

Marija Šerifović odlučila pomoći djevojci koja je preživjela tragediju: ‘Pored situacije s koronavirusom ne smijemo zaboraviti na njenu nesreću!‘

Piše V.P.
24. ožujka 2020. - 16:20

Pobjednica Eurovizije Marija Šerifović pokazala je koliko veliko srce ima. Nakon što je Srbiju potresla vijest o 22-godišnjoj djevojci Anji Stojanović iz Beograda koja je u nedavnom požaru izgubila roditelje, starijeg brata i dva kućna ljubimca, pjevačica je odlučila honorar od svog budućeg koncerta donirati upravo Anji.

- Pored situacije s koronavirusom ne smijemo zaboraviti na nesreću koja se nedavno dogodila na Novom Beogradu gdje je život izgubilo šest ljudi. Dakle situacija je veoma ozbiljna, a posljednjih 48 sati društvenim mrežama kruži apel za pomoć djevojci koja je izgubila sve! Molim vas makar 10, 20, 30 dinara, koliko tko može da uplati, rekla je na Instagramu pjevačica koju idućih mjeseci u Beogradu čeka nekoliko koncerata, a u svibnju bi trebala nastupati i u Splitu.

- Odlučila sam kompletan honorar od jednog svog koncerta dati Anji. Na svom četvrtom koncertu pjevat ću za nju, a ovim putem apeliram na sve svoje zaposlene da se odreknu kompletnog ili makar dijela honorara od tog koncerta kako bismo što više pomogli Anji. Ne smijem ni zamisliti kako se ona osjeća i kroz što prolazi, istaknula je Marija Šerifović poručivši svima da ostanu jaki i hrabri kako bi se situacija s koronavirusom što prije završila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2021 10:24