StoryEditor
Showbizživot im je bajka

Ljepotica s Čiova potpuno je opčinila Dinamovca Fernándesa

Piše PSD
2. svibnja 2016. - 22:07
junior00

Nakon nogometaša Eduarda da Silve, Luisa Ibaneza, Mathiasa Chage i Etta, košarkaša Chrisa Warrena i tenisača Marcosa Baghdatisa, još će jedan inozemni sportaš uskoro postati hrvatski zet.

Naime, nogometaš Dinama Junior Fernándes i njegova djevojka Marta Marija Radić u završnim su pripremama za svoje vjenčanje koje će se na tajnoj lokaciji održati 4. lipnja, piše Jutarnji list.

A uoči vjenčanja par je snimio i modni editorijal u krasnom ambijentu Hrvatskog narodnog kazališta za domaći brend Royal bride, čiju će haljinu lijepa Marta nositi na svoj veliki dan. Točnije, njihove dvije haljine.

Dizajnerica i vlasnica brenda Ivana Bilić za nju je osmislila vjenčanice od skupocjene čipke za čiju je izradu bilo potrebno 70 metara materijala i dva mjeseca ručnog rada.

Ceremonija na Jadranu

Dodajmo da će njihovo vjenčanje biti intimno, i to negdje na Jadranu. Ne žele, kažu, klasičnu svadbu, nego vjenčanje na otvorenom uz zalazak sunca. Vjenčat će ih matičar jer svećenici ne vjenčavaju izvan crkve, a Junior ni nije primio druge sakramente osim krštenja.

No, kako ni Marta ni Junior nisu raspoloženi za veliku pompu, samo će njihovi najbliži svjedočiti lipanjskom slavlju ljubavi.

- Sve je spremno. U samo dva tjedna, uz pomoć agencije, sve sam organizirala. Moram priznati da ne znam zašto mladenci počnu s organizacijom već godinu dana unaprijed - komentira Marta.

Ništa bez janjetine

- Nemam tremu. Osjećam se kao da pripremam neku zabavu. On, doduše, ima malu tremu, no i kod njega već splašnjava. Kako se bliži taj dan, sve smo opušteniji - priča nam.

O svemu se par lako dogovorio. Hrana će biti domaća, tradicionalna hrvatska, na meniju juha, rižoto, pršut, sir, janjetina... Glazba će biti i domaća i strana, ali bez narodnjaka.

- Stiže pjevač iz Čilea, bit će jedan domaći bend i DJ - kaže mladenka.

Na svadbi će biti sedamdesetak uzvanika, od kojih dvadesetak dolazi iz Čilea. No, zbog nedostatka slobodnog vremena medeni mjesec malo će pričekati. 

Inače, lijepa Marta i Čileanac su se upoznali putem društvenih mreža. Junior je iz njemačkog Bayer Leverkusena u Dinamo najprije stigao na posudbu u ljeto 2013. godine, a onda pronašao ljubav svog života. Marta je Dalmatinka s Čiova i studentica ekonomije, a među njima je osam godina razlike. No, to im nimalo ne smeta.

Kako oboje vole naglasiti: život im je bajka. Junior već ima prekrasnog trogodišnjeg sina koji živi u Čileu, ali htio bi imati i dvije kćeri s Martom.

Pa nakon vjenčanja, kako se vole našaliti, stiže mala Beyonce.

#JUNIOR FERNANDES

Izdvojeno

29. svibanj 2020 07:31