StoryEditor
Showbiz‘KUĆA NAŠE PISME‘

Lidija u smjelom bodiju guštala na Karanovom koncertu, u društvu supruge uživao je i visoki vojni dužnosnik. Ogorje je, kažu upućeni, tu posebna veza

Piše M.K.
12. veljače 2020. - 09:54
Boris Kovačev/Hanza Media

Prepuna koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog sinoć je s oduševljenjem dočekala domaćine velikog donatorskog gala koncerta "Kuća naše pisme".

Atraktivnu glazbenu večer Goran Karan, Tedi Spalato i klapa Sv. Juraj HRM otvorili su zajedničkom izvedbom pjesme "Kuća naše pisme", s kojom su prošlog ljeta trijumfirali na Prokurativama.

''Izvrstan je osjećaj nastupiti u ispunjenom Lisinskom za ovako važnu stvar. Čovjek u svojem životu rijetko ima priliku učiniti nešto za neku svrhu, najčešće samo prolazimo pokraj okolnosti koje su jače od nas.

Počašćen sam što su me Hrvatska liga protiv raka i Scardona pozvali, željeli smo pokloniti pjesmu ljudima koji se nose s tim teškim situacijama. Mislim da smo uspjeli, nadam se da su suze večeras bile samo sretne suze...'" – komentirao je Karan nakon nastupa.

Čeljuska, Šimenc, Štern

Prihod s koncerta ići će za potrebe Hrvatske lige protiv raka, čiji je predsjednik, prof. dr. sc. Damir Eljuga, podvukao kako su psihološka potpora oboljelima i njihovim obiteljima iznimno važan segment.

"Rak ne nagriza samo tkivo ili organ gdje je nastao, već i dušu oboljelog pacijenta" - komentirao je.

U večeri za pamćenje uživala su brojna poznata lica, među ostalima izaslanik potpredsjednika Vlade i ministra obrane RH Roman Mikulić, kao i načelnik Glavnog stožera OSRH, general zbora Mirko Šundov.

Mirko Šundov, nesumnjivo, voli dalmatinsku pjesmu, a upućeni nam kazuju i kako Gorana Karana i njega veže blisko podrijetlo, ogorski kraj.

U publici su viđeni i Tončica Čeljuska, Davor Štern sa suprugom Rankom, Antonella Malis, Ronald Braus, Matej Meštrović, Dubravko Šimenc, kao i sugrađanka pjevačkih zvijezda, Lidija Bačić, i to u za nju neuobičajeno čednom izdanju.

#KUćA NAšE PISME#GORAN KARAN

Izdvojeno