Showbizdioniz u circusu

Legendarni splitski rokeri proslavit će 30 godina postojanja subotnjim koncertom, a na njemu će predstaviti i 14 novih pjesama koje planiraju snimiti početkom iduće godine

Piše PSD

Jedan od najstarijih splitskih rock bendova ove će subote, 7. prosinca, nastupiti u Circusu.

Nakon dugo vremena Dioniz će nastupiti pred splitskom publikom i predstaviti 14 novih pjesama koje planiraju snimati početkom sljedeće godine i na taj način obilježiti punih 30 godina postojanja benda.

Žestoka i glasna svirka jednog od najaktivnijih pripadnika nekad vrlo bogate splitske klupske rock scene zasigurno će okupiti niz ljubitelja starog dobrog hard rocka.

Osim novih pjesama, Dioniz će odsvirati i puno starih stvari sa prvih albuma koje su kod malobrojne ali vjerne publike obilježile njihovo postojanje. Uvertira u koncert bio je uspješan prošlotjedni nastup u Red Lion Clubu u Kaštelima, dupkom ispunjenim, gdje su momci brusili repertoar i prvi put izvodili neke od novih skladbi.

Više od dva sata programa pomno odabranog autorskog materijala dobar su poziv mlađoj, a posebno srednjoj generaciji koja je ostala vjerna sirovom, žestokom i moćnom zvuku. Početak koncerta je u 21:30 sati.