StoryEditor
ShowbizPOSTIGLE ŽELJENO

Lani su za Srbiju izborile finale Eurosonga, sad se raspadaju! Grupa ‘Hurricane‘ potvrdila razlaz, izvor za srpski Kurir ispričao kako više nisu mogle izdržati zajedno. Bilo je svega...

Piše Mozaik SD
4. svibnja 2022. - 17:03

Već mjesecima se šuška kako je odnos među djevojkama iz srbijanske grupe "Hurricane" narušen, a danas su srbijanski mediji otkrili da se atraktivni ženski tercet, koji je predstavljao Sbiju na prošlogodišnjem Eurosongu, raspada!

Kako stoji u priopćenju, razlog razlaza nije svađa među djevojkama, već želja za novim pothvatima.

Kako piše Kurir, Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenia Knežević vrtoglavo su se probile na regionalnu glazbenu scenu 2019. godine, kad su predstavile pjesmu "Favorito", koja je vrlo brzo postala hit.

image
AFP


Slušatelji su ih plasirali na vrhove ljestvica slušanosti, mnogi su ih simpatizirali i zbog vrlo atraktivnog izgleda, ali brzo  nakon njivog lanjskog nastupa u Rotterdamu, gdje su predstavljale Srbiju s pjesmom "Loco Loco", počelo se pričati da ženski sastav neće potrajati.


"Treba nekad i prekinuti kad se ostvari sve što je planirano, a kako smo mi to realizirale, složile smo se da je pametna odluka za sve da za sada stavimo točku na zajednički rad" - potvrdile su članice grupe službenim priopćenjem.

Također, istakle su i kako je u pripremi organizacija oproštajne turneje o kojoj će mediji i javnost na vrijeme biti obaviješteni.

Navodi o raspadu grupe već su neko vrijeme punili naslovnice regionalnih medija, pisalo se kako Ksenia i Sanja nisu prisustvovale Ivaninoj rođendanskoj proslavi.

image
AFP


"Njih tri jednostavno više nisu mogle izdržati zajedno! U pitanju je sudar triju potpuno različitih osobnosti", otkrio je izvor za Blic.

"Generalno se nisu najsjajnije slagale, to je utjecalo da posao ne funkcionira najbolje i da dođe do razdora. Za tri mjeseca Hurricane će biti prošlost" - zaključio je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2022 04:40