StoryEditor
ShowbizEVO JE OPET!

Klara Perko lani nije osvojila Gorana, ali zato ulazi u show spremna zapapriti stvar: Jako mi se sviđa novi Gospodin Savršeni, bit će tu svašta...

Piše L.L.
7. rujna 2019. - 16:22
klara00

Klara Perko definitivno je bila jedna od najzanimljivijih natjecateljica prve sezone RTL-ovog showa "Gospodin Savršeni", Hrvatica s njemačkom adresom zabavljala je do suza gledatelje svojim komentarima u stilu "što na umu, to na drumu" i mnogi su upravo nju smatrali najsimpatičnijom i najiskrenijom.

Padaju poljupci u usta, Klara Perko urnebesno objasnila taktiku zavođenja: Kad malo blentaš, kad malo blesaš...'

'Cice ću još sredit u Beogradu i onda sam top!': Klara nije htjela priznati 'Gospodinu savršenom' da je gola snimala reality, sad je svima otkrila nove vruće planove 

Gledatelji se sjećaju da je na kraju sezone najavila kako će estetski dojerati grudi, a želju je očito ispunila.


Nije uspjela osvojiti srce lanjskog "Gospodina Savršenog" Gorana Jureneca, koji je završio u zagrljaju Hane Rodić, pa Klara, kojoj reality shovovi nisu ni strani ni mrski, dapače, sprema iskušati svoju ljubavnu sreću po drugi put.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Klara Perko (@klara_perko_) on

Javnost je pamti i kao natjecateljicu u showu njemačkog RTL-a, "Adam traži Evu", u kojem se natjecala, kako je scenarij nalagao, kao od majke rođena.

Hrvatski mediji tada su pisali o njoj, a ona je novinarima priznala kako je angažmanom šokirala svoju rodbinu u Hercegovini.

"Reakcije su bile katastrofa, jedna je moja rodica čak i plakala, a i roditelji su još ljuti. Mislim da mi nikada neće zaboraviti.

Tata se malo već smirio, a mama mi je rekla: ‘Molim te, nemoj sad neki porno, pazi što govoriš u javnosti. Dat ću ti novac, nije ti to potrebno raditi!’ A ja samo radim ono što volim. Jesam li egzibicionist?! Svatko je to pomalo, ali nisam puno. Ja sam totalno normalna...". - objasnila je Klara.

Njezino pojavljivanje u novoj sezoni, kako saznajemo, šokirat će druge natjecateljice, o čemu je plavokosa djevojka, koja se u prošloj sezoni posebno sprijateljila s pjevačicom Anezi, kao i sa Splićankom Nandi Uzelac, ispričala:

"Ušla sam u novu vilu kao dvadeseta djevojka i kad sam se pojavila, sve su cure ostale iznenađene! Moram priznati da mi se jako sviđa novi Gospodin Savršeni. Baš je dobar i bit će tu svašta!” - uzbuđeno je najavila Klara.

Kao iskusna natjecateljica ovog reality formata, Perko ipak ima svojevrsnu prednosti u odnosu na ostale natjecateljice, a hoće li je znati taktički i iskoristiti, ostaje vidjeti.

Nova sezona "Gospodina Savršenog kreće u ponedjeljak na RTL-u.

#GOSPODIN SAVRŠENI#KLARA PERKO

Izdvojeno

07. srpanj 2020 08:08