StoryEditor
Showbizslužbeni kraj

Kim Kardashian predala dokumente za razvod od Kanye Westa. O problemima u braku slavnog para nagađa se mjesecima, već neko vrijeme žive odvojeno...

20. veljače 2021. - 08:38
Jean-Baptiste Lacroix/AFP

Američka reality zvijezda Kim Kardashian službeno je predala u petak dokumente za razvod od svog supruga, repera i poduzetnika Kanyea Westa, objavilo je više američkih medija, nakon mjeseci nagađanja o mogućem razdvajanju tog poznatog para.

Par se vjenčao 2014. i ima četvero djece za koje je Kim Kardashian zatražila zajedničko skrbništvo u dogovoru s Westom, javlja portal TMZ.

Početkom siječnja mreža NBC News objavila je da supružnici žive odvojeno i odlaze u bračno savjetovalište.

Kanye West (43) potom se preselio u Wyoming, dok je Kim Kardashian (40) ostala živjeti u obiteljskoj kući u Kaliforniji.

Tim razvodom okončat će se brak jednog od najpoznatijijh parova na svijetu, ističe TMZ, a više medija piše da je zajednici presudila prošlogodišnja kandidatura Kanye Westa za predsjednika SAD-a.

West je napisao nekoliko nesuvislih komentara na Twitteru u kojima je spominjao i Kim, dodaju mediji. On navodno boluje od bipolarnog poremećaja i odbija se liječiti jer smatra da bi to ugasilo njegovu kreativnu energiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2021 01:58