StoryEditor
ShowbizTRI ETAŽE

Kćer jedinica joj 'ide dalje', slavna glumica prodaje spektakularno lijep stan za 335 milijuna kuna; Ovo se zove pogled od kojeg 'staje mozak'

Piše M. Č.
11. rujna 2019. - 12:56

Golemi penthouse u srcu New Yorka, u jednoj od najslavnijih ulica svijeta, Petoj aveniji, prodaje se za vrtoglavih 50 milijuna dolara.

Stan na tri etaže, površine gotovo 700 četvornih metara, s balkonima i ozelenjenim terasama površine oko 300 četvornih metara, prodaje slavna pjevačica i glumica Bette Midler, koja je u njemu sa suprugom Martinom von Haselbergom i kćerkom Sophie živjela od 1996. godine.

Sada Sophie, također glumica, gradi karijeru u Los Angelesu, i Bette smatra kako je vrijeme da u golemom stanu, za kojega kaže da je "ladanjska kuća u gradu", uživa neka druga obitelj.

A za to uživanje zaista treba imati duboki džep jer mjesečni troškovi stana iznose 25.515 dolara.

Privatni lift

Bette kaže kako ona i suprug nemaju namjeru napustiti New York kojeg obožavaju, nego će se skrasiti u nekom manjem stanu na Manhattanu.

Inače, nakon što su prije više od dva desetljeća kupili stan, interijer je potpuno preuređen, hodnici i sobe su prošireni, pa sada ima četiri spavaonice i šest i pol kupaonica, a kućnu teretanu lako se može preurediti u petu spavaonicu.

Uz sjajno opremljenu kuhinju, blagovaonicu, dnevni boravak, kućni ured i prostrane garderobe, tu je i bogata biblioteka visokog stropa s kaminom.

Ono najvrjednije vezano uz stan na 15., 16. i 17. katu zgrade koja datira iz 1925. godine, do kojega se stiže privatnim liftom, vjerojatno je spektakularni pogled na Central Park sa balkona i krovne terase sa sjenicom...

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 04:22