StoryEditor
Showbizteške boje i svijetli trenuci

Kakav rokerski tulum na Gripama! Bare za rođendan raspalio splitsku publiku, da je barem više ovakvih koncerata u gradu...

17. kolovoza 2017. - 02:17

Legendarni Goran Bare i njegove Majke u srijedu navečer su zajedno sa splitskom publikom proslavili 52. rođendan ovog karizmatičnog vinkovačkog rokera.

Dobro raspoložena publika pozdravila ga je gromkim plijeskom te pjevajući iz sveg glasa zaželjela sve najbolje. Tako su tvrđavom Gripe koja je vrvila domaćima i turistima željnih kvalitetnog rokerskog zvuka, do kasnih sati odzvanjali hitovi ovih umjetnika koji zasluženo zbore za najbolje glazbenike ovih prostora, a i šire.

Splićane je za početak zagrijao "Grešnikom", a potom su uslijedile "Bez pameti", "Daj mi", "Krvarim od dosade", "Mršavi pas", "Odvedi me", "A ti još plačeš", "Život je osjećaj", "Osvijesti me", "Ja sam budućnost", "Pozovi me u noć", "Teške boje" i brojne druge pjesme.

Simpatični Goran Bare "pročešljao" je po cijeloj diskofrafiji Majki, a njihovi hitovi su kao i uvijek vrhunski raspalili i zapalili mnogobrojnu publiku.

Dobroj, uzavreloj atmosferi svoj su doprios dali i splitski "Šetači" koji su bili predgrupa kultnim Majkama. Ova skupina, također, svaki put oduševi kvalitetim zvukom i izvedbama. Rođendanskoj zabavi pridružio se i TBF-ovac Saša Antić koji je zapjevao "Teatar apsurda".

Publika je uživala u odličnoj svirci naših glazbenika, a iz pozadine su se mogli začuti komentari kako bi bila prava sreća da je ovakvih koncerata više.

Bila je to prava rokerska fešta, a Bari želimo sve najljepše....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2021 05:33