StoryEditor
Showbiz'TRI, DVA, JEDAN'

Jeste li vidjeli kako je Pažanin s Caktašem i Hajdukom spustio Špičeku? Zagorac se želio malo 'sprdati', ali Splićanin je bio spreman

Piše M.K.
13. studenog 2019. - 13:02
Kuhaj ep 14 (22)

Chefovi Ivan Pažanin i Tomislav Špiček, tandem iz RTL-ovog showa "Tri, dva, jedan kuhaj!" doimaju se kao dvojac koji, usprkos svim mogućim razlikama, a zapravo i baš radi njih, sjajno funkcioniraju zajedno.

Zahvaljujući nerazumijevanju dijalektalnih naziva za neka jela emisija je dobivala na šarmu i zabavi, a Zagrepčanin i Splićanin različitim su pogledima na gastronomiju uspješno začinili mnoge situacije.

Postoje mnoge stvari s kojima se Pažanin da šaliti, ali bome i one koje su zaštićene kao Sveti gral. Poput njegove brade. 

U istoj kategoriji nedvojbeno je Hajduk, što se potvrdilo i u sinoćnjoj epizodi "Tri, dva jedan, kuhaj!".

Natjecateljica Karmen u studio je, naime, donijela veliku drvenu rodu, svoj ručni rad.

Kad ju je prilikom ocjenjivanja jela Tomislav Špiček upitao o porijeklu rode i što joj simbolizira, u nastavku priče prebacio je lopticu na Pažanina. Pa ustvrdio:

"Znaš kad roda odleti u Split, samo preleti preko Hajdukovog stadiona, ne zaustavlja se, ne gnijezdi kao ovdje kod nas..." - kazivao je Špiček Karmen.

"A ne, ne, roda Hajduku izbaci malog Caktaša!" - spremno je dočekao Pažanin, ne dajući se isprovocirati.

Na račun rode "uzgovorila" se i natjecateljica Marina, koja je procijenila kako bi roda Pažaninu trebala donijeti dijete.

"Roda je u studiju radi stričeka Iveka! Iveku je koliko godina? Prešao je tridesetu, krajnje mu je vrijeme! Moj muž ima 33 i već troje!" - ponosno je podvukla Zagorka.

 

#IVAN PAŽANIN#TRI DVA JEDAN KUHAJ

Izdvojeno

08. srpanj 2020 10:24