StoryEditor
Showbiz'jesmo mi gledali isti show?'

Je li žiri Supertalenta večeras podbacio?; 'Vidi se da je namješteno!'; 'Puste 5-godišnjaka koji broji prometne znakove u polufinale, a Željku koji savršeno pjeva, ne daju dalje!'

Piše M.Dr.
17. studenog 2019. - 23:00
SAID SAKIC (9)

Said Šakić, iako se predstavlja kao petogodišnjak, ima samo četiri i pol godine i dobar je poznavatelj prometnih znakova. Ovaj dječak uz prometne znakove poznaje simbole automobila, brojeve, boje i različite životinje, a njegov talent brzog pamćenja otkrio je učitelj u vrtiću.

Za Saida, ističu roditelji, može se reći da je veoma radoznalo dijete. Sa samo dvije i pol godine znao je prepoznati preko 60 zastava država svijeta, a jako dobro poznaje prometne znakove, brojeve, mnoge životinje.

Pjevač Željko Novosel peti put stao je pred stručni žiri Supertalenta.

 

 -Volim publiku i volim biti u centru pažnje. Pljesak publike je ono što me veseli. Meni nije veselje ako nema pjesme - rekao je Željko i dodao kako je njegovoj supruzi već dosta da se prijavljuje na show

-Rekla mi je ako zabrljaš i ovaj put, ne dolazi mi doma – kazao je.

Maleni Said je prošao, Željko nije.

Pošteno ili ne, razvila se rasprava na društvenim mrežama. Gledatelji su večeras izuzetno ogorčeni što se petogodišnje dijete pušta da nastupa na showovima ovakvog tipa, drugi zamjeraju žiriju ali posebno produkciji da je večeras totalno podbacio.

- Jesmo li mi i žiri gledali isti nastup? Očigledno se prolaz daje samo određenoj vrsti kandidata. Sad me žiri totalno razočarao... vidi se da je sve namješteno. Puste onog malog koji zna prometne znakove, a čovjeku koji stvarno dobro pjeva ne daju priliku, baš bezveze....-razočarani su večeras bili gledatelji.

-Preporučila bi gospodinu da se prijavi u neki strani supertalent jer ovdje je žiri totalno nerealan i nepravedan. Baš me zanima, osim Martine tko bi mogao u žiriju ovo otpjevati –pitali su se.

Emisija je toliko nerealna, pustaju čopor dječurlije, pa sa harmonikama, šta svaka glazbena škola može napraviti, a ovog čovjeka koji je stvarno uporan i realno intonacijski točan i ima lijepu, ugodnu boju glasa ne puste...užas..A tako maloj djeci mjesto nije tu – bunili su se gledatelji.

-Totalna katastrofa žiri večeras. Gospodinu Željku svaka čast, a sramota za produkciju emisije i žiri - puštaju se orkestar i dijete iz BiH koje zna prometne znakove... Čini mi se da su neki ljubomorni u žiriju što ovako nešto nikad neće moći otpjevati – zaključili su.

-Dragi roditelji, ako su vam djeca baš simpatična u dnevnom boravku dok pred prijateljima izvode nešto, ne znači da su supertalenti. Strašno, naučili dijete znakove i to je talent. A zato što je maleni, prošao dalje. Čudim se Martini! – kazali su,

-Bezveze, mali je to naučio, i što sada? Žiri i produkcija večeras su totalno podbacili – zaključili su.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2022 04:46