Showbiz'UBOJITA' BUSTY

Je li ovo dno svega? Gospođa od 58 godina grudima razbila lubenice, pa Volariću ponudila da je opipa; Maja ga nutkala: Šta si sve pipo, ne'š ti jedne sise...

Piše M.Dr.
Busty-Heart-jpg-3

O ovome nastupu u "Supertalentu" će se definitivno pričati.

Ona je Busty Heart, američka umjetnica koja je glumila u filmovima "The Dictator" i "Deported", pojavljivala se i u nekoliko televizijskih showova, a u hrvatski je došla da bi pokazala svoje - ubojite grudi! 

'Čim netko od natjecatelja živi vjeru na svoj način, žiri se izruguje, pogotovo Maja!': loš prijem bračnog para koji je pjevao i plesao Isusu razljutio gledatelje

Busty Heart svoj je nadimak, naime, dobila još u srednjoj školi zbog velikog poprsja. Najveću je popularnost stekla u jednom televizijskom nastupu, gdje je poprsjem gnječila limenke piva.

Nešto slično podarila je i žiriju i gledateljima "Supertalenta" u nedjelju navečer, gdje je razbijala lubenice.

Janko Popović Volarić od šoka je pobjegao u publiku.

Busty se približila stolu gdje sjedi žiri i ponudila Janku i Davoru, pa čak i Maji, da opipaju njezine grudi. Nikome to baš nije bilo privlačno, pa se Maja okrenula prema Janku.

"Pipni ajde, ti si glumac. Šta si sve pipo, neš ti jedne sise!" - zaključila je Maja.

"Ne daj Bože je sanjat!", "I ako je to nekima talent, e, stvarno ne znam!", "Ajme meni nije mi dobro", "Hahaha, Ameri moji da vas nema..."  'I Bruce Lee bi se posramio" - komentirali su gledatelji  nadasve neobičnu natjecateljicu.

" Ona za ovo mora imati oružani list!" - zaključio je jedan gledatelj nakon nastupa. 

Neki su aposlutno bili protiv puštanja nastupa Busty Heart, a evo i zašto...

"Ovo se nije smjelo pustiti, pogotovo u mjesecu listopadu, mjesecu oboljelih i liječenih žena od raka dojke! Ako ovoj ženi nikada nije nitko dao do znanja da voli svoje tijelo, mogao je ovaj žiri, ako ništa drugo, prekidanjem nastupa!".

"Pregrozno....i ništa više....ipak bi trebalo postojati nekakvo samopoštovanje....u tim godinama....koma...."- zaključili su na kraju.

 

#SUPERTALENT#BUSTY HEART