StoryEditor
ShowbizU OBJEKTIVU

Ivanišević voli zabeštimat, ali je i nepopravljivo romantičan: s Nives smo ga sinoć snimili na koncertu Splićanke, a danas u điru s ‘cilom familijom‘

13. veljače 2020. - 16:49
Damjan Tadić/Hanza Media

Sve što Goran Ivanišević radi, rado "do daske". Oduvijek je bio takav, srčan, neposredan i spreman "glavom kroz zid", pa kud puklo.

Guštali smo kad je igrao beskompromisno, nije nam bilo mrsko kad je jednako strastveno beštimao, u tome smo se prepoznavali.

Popularni Splićanin priznaje da se takvog izražavanja emocija nikad nije riješio, posebno kad gleda "bilo šta naše sportsko na televiziji".

''Ma gledan sve sportove, baš san sportski manijak! Nema veze 'ko igra, ja sve pratim!" - objasnio je.

Nedavno je za medije pričao kako se obožava opustiti uz dobar film i ići u kino, kako je "uredan" i u teretani, ali da ipak središnje mjesto u njegovom slobodnom vremenu ima njegovo najmlađe dijete, sin Oliver.

''Oliver je sada glavni, Oliver je najmanji i najslađi, i najveće veselje. Velika je to sreća u ovim mojim godinama, poslije dvoje djece. A i svi mu se vesele, i brat i sestra..." - ispričao je prije par mjeseci u razgovoru za inMagazin.

A da nije samo Oliver centar njegovog svijeta svjedoče i fotografije koje su sinoć i danas snimili naši fotoreporteri.

Sinoć su tako bračni par Ivanišević slikali dok su guštali na koncertu Zorice Kondže, a danas u obiteljskom điru po Zagrebu.

image
Nives i Goran na sinoćnjem koncertu Zorice Kondže
Bruno Konjević/Hanza Media

S noge na nogu, u ćakuli i s osmijesima, mlada familija Ivanišević ostavlja dojam da im zajednički život baš prija...

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 16:45