StoryEditor
Showbizmalo more, malo reket

Iva Majoli: U Hvaru ću ovog ljeta zaigrati s Martinom Hingis

Piše PSD.
21. srpnja 2010. - 19:49

Iva Majoli – Martina Hingis i Goran Ivanišević – Henry Leconte, dva meča za teniske sladokusce održat će se 8. kolovoza na terenima sportskog centra “Gariful“ u Hvaru.

Teniski spektakl bit će humanitarnoga karaktera, a sav prihod namijenjen je za uređenje hvarskoga Doma zdravlja.


− Nije bitno tko će pobijediti, bitno je jedino da se svi dobro zabavimo i prikupimo dovoljno novca za hvarski Dom zdravlja. Upravo radimo na zatvaranju financijske konstrukcije za organizaciju ovog spektakla − rekla nam je Iva Majoli, najbolja hrvatska tenisačica svih vremena, nadodavši:

− Svi su rado pristali na ovaj humanitarni spektakl. Henry i Martina nikad nisu bili na Hvaru, samo su čuli da je predivan. Jako su se obradovali kad sam ih pozvala. Goran je ovdje domaći i vrlo rado se odazvao.

Henry Leconte zasigurno će biti “šlag“ za posjetitelje, on je pravi šoumen, zna nasmijati i oraspoložiti gledatelje − kazuje Iva Majoli.

Dan prije ovog spektakla, na hvarskoj Pjaci planira se organizirati druženje djece, stanovnika Hvara i njihovih gostiju s proslavljenim igračima.

− Planiramo 7. kolovoza organizirati “Kids day“, kako bi se najmlađi mogli družiti s igračima. Moram istaknuti da nam je Gradsko poglavarstvo Grada Hvara, s gradonačelnikom Pjerinom Bebićem na čelu, puno pomoglo u organiziranju ovog humanitarnog spektakla i nadam se da će ova ekshibicija postati tradicionalna − zaključuje Iva Majoli.

Prema Ivinim riječima, u planu je da se u Hvaru 2011. godine u lipnju organizira i profesionalni teniski turnir s nagradnim fondom od 100 tisuća američkih dolara.

Ivica MARKOVIĆ, foto: damjan tadić / cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2021 07:03