StoryEditor
Showbiz Lourdes Leon

Ispovijest Madonnine kćeri: Mama inzistira da odlučim po čemu želim biti poznata, a da to nije moj izgled! Vidjela je djecu poznatih i slavnih, odlučila je da njena neće biti takva! Sama sam plaćala fakultet

Piše M.P.
15. listopada 2021. - 20:09

Madonnina kći Lourdes Leon (25) tvrdi da je njezina majka Madonna cijeli život "kontrolira". Najstarija kći pop ikone pričala je o svom odgoju za "Interview Magazine".

"Morala sam postati u potpunosti neovisna čim sam završila srednju školu" - ispričala je Lourdes. Rekla je da je osjećaj neovisnosti zaista stekla, plaćajući sama fakultet i stan. 

"Imam osjećaj da je moja majka vidjela ostalu djecu poznatih i slavnih te je odlučila da njezina djeca neće biti takva!" - objasnila je Lourdes Madonninu filozofiju odgoja.

image
Lourdes Leon i Madoona na Vanity Fair partyju 2011. godine
AFP


Lourdes smatra i da roditelji, ako plaćaju životne potrepštine i ostale stvari svojoj djeci, uskraćuju im rast. Istakla je kako ju je majka stalno poticala da "raste", ne samo u svojoj trenutnoj manekenskoj karijeri, nego i generalno.

"Mama jako inzistira na tome da razmišljam o onome po čemu želim biti poznata, a da to nije samo moj izgled! Ni ja ne želim da me ljudi pamte samo po tome" - rekla je.

Ne žali što je ušla u manekenstvo, to je, kako se izrazila, "pametna odluka što se tiče financijskog aspekta", prenosi Jutarnji.

Ali ne samo to.

image
Lourdes Maria Ciccone Leon u pripremama za Versaceovu modnu reviju u Milanu 24. rujna ove godine
AFP


"Uživam u kampanjama koje radim i u kojima zapravo sudjelujem i imam utjecaja, tako da nisam samo model" - istaknula je Lourdes Leon.

Kaže kako ju zanimaju i ples, moda i estetika, ali ne i glazbena karijera.

"Znam pjevati, ali nisam zainteresirana za posao koji ima veze s glazbom. Jednostavno me nije briga za to!" - rekla je i dodala da je možda bila previše okružena time odrastajući.

image
Lourdes kao djevojčica 2003. u Parizu na promociji mamine dječje knjige "The English Roses" 
AFP


Pohvalila je glazbene talente svoje majke, rekavši kako joj je jasno koliko je Madonna "utjecajna i nevjerojatna", te kako je osnaživala druge žene i uvijek bila ispred svog vremena.

image
Lourdes sa sestricom Mercy James, koju je Madonna posvojila u afričkom Malaviju
AFP


"Nisam to u potpunosti shvaćala sve dok nisam shvatila važnost osnaživanja i što znači biti žena. Ona je vjerojatno najveći radnik kojeg sam ikada vidjela. Nisam to naslijedila, nažalost" - priznala je Madonnina najstarija kćer.

item - id = 1135410
related id = 0 -> 1146286
related id = 1 -> 1146181
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. studeni 2021 16:16