StoryEditor
ShowbizNazire se pomirba?

Igor Kojić snimljen u šetnji Zagrebom baš dan uoči Severininog rođendana: Je li bračnim problemima došao kraj?

Piše Gloria
20. travnja 2021. - 14:56

Nogometni menadžer uhvaćen je u šetnji centrom Zagreba, i to dan uoči Severininog rođendana. Jesu li nakon krizne godine uspjeli pomiriti bračne razlike, pita se Gloria.hr.

Dugo se spekulira o odnosu Severine Igora Kojića, no oni se o prirodi svog odnosa do danas nisu oglasili. Kada su čak i protekle blagdane proveli razdvojeni, mnogi su se raspisali da je par u tajnosti odlučio zaključiti brak. Severina je, naime, Božić provela sa sinom, a Igor je u to vrijeme bio na putu. Bio je to tek vrh sante navodnih problema koje u braku imaju Severina i Igor.

image
DAMJAN TADIC/HANZA MEDIA

Čini se da bi im konačno mogao doći kraj - naime, Igor Kojić trenutno je u Zagrebu. Uhvaćen je na zagrebačkoj špici, šetao je gradom i sa širokim osmijehom uživao u danu. Budući da Severina sutra slavi rođendan - prilično je izvjesno da je u Zagreb stigao kako bi sa svojom suprugom obilježio važan datum. A ako je suditi i prema njegovom dobrom raspoloženju, moguće da su Severina i Igor počeli raditi na svom odnosu.

Podsjetimo, već se dugo šuška o problemima u braku naše slavne pjevačice i njezinog supruga, zajedno nisu viđeni već dugo vremena. Da nije sve kako treba, mediji u regiji počeli su pisati nakon što je Severina tijekom pandemije napustila kuću Kojićevih u Beogradu te se sama vratila u Zagreb. Igor je ostao u Beogradu te par otad nije viđen zajedno u javnosti.

item - id = 1092693
related id = 0 -> 1121833
related id = 1 -> 1121530
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2021 06:05