StoryEditor
ShowbizMOŽE BITI SAMO GORE

I prije nego je završila u zagrljaju Brada Pitta, Charlize je bila trn u oku Angelini, evo kakve joj je spačke priređivala

Piše M.Č.
22. siječnja 2019. - 14:01
profimedia00

Angelina Jolie je prvi put snimljena u javnosti nakon što su brojni mediji prenijeli informaciju kako je njezin bivši suprug Brad Pitt, s kojim je u fazi finaliziranja uvjeta skrbništva nad šestero usvojene i biološke djece, u vezi sa Charlize Theron.

Angelina je bila u šopingu sa sinom Paxom, na licu joj se nisu mogle iščitati nikakve emocije, a tabloidi se trenutačno bave pričom kako ona i Charlize ne mogu podnijeti jedna drugu i već godinama se bore oko uloga u filmovima.

Tvrdi se kako je Angelina 2017. zavlačila odluku o tome hoće li prihvatiti ulogu u "Frankensteinovoj nevjesti" za koju je i Charlize bila u igri, kako bi suparnici onemogućila prihvaćanje drugih uloga dok čeka konačnu odluku.

Charlize je bila u igri i za ulogu u remakeu "Ubojstva u Orient Expressu", koju je Angelina prvobitno odbila, ali se onda predomislila, a na kraju ni jedna nije dobila ulogu nego Michelle Pfeiffer.

Angelina je glumila u filmu "Turist" nakon što je Charlize odbila ulogu...

Sada je Charlize navodno negdje od Božića u vezi s Bradom, dosta vremena provode u njegovoj kući u Los Angelesu. Njih dvoje nikad nisu glumili zajedno, a upoznao ih je njen bivši partner Sean Penn. Charlize ima dvoje usvojene djece, sina Jacksona i kćerku August.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

02. prosinac 2020 16:44