StoryEditor
ShowbizIntervju u hotelu

Holivudska glumica zaljubljena u Jadransku obalu: evo što je našem novinaru otkrila Sarah Jessica Parker, a konačno je progovorila i o trećem filmu

Piše Toni Volarić
6. svibnja 2018. - 14:02
2018-01-08T012111Z_1108150576_HP1EE1803RANL_RTRMADP_3_AWARDS-GOLDENGLOBES.JPG

Dok je dobar dio žena u Hrvatskoj, osim o sve težem održavanju kućnog proračuna, prisiljen razmišljati o razlici između roda i spola, u svijetu su važne neke druge, mnogo lakše teme.

Tako dio svijeta, posebno ženskog, koji je uživao u avanturama četiri razmažene djevojke u New Yorku, ovih dana s velikom napetošću čita najrazličitije časopise koji prate raspravu Sarah Jessice Parker i Kim Catrall oko snimanja trećeg nastavka filma „Sex i grad“. Naime, Kim je odbila i samu pomisao na snimanje trećeg nastavka, a Sarah se trudila primiti tu vijest mirno i ne reći što stvarno misli:

„Uvijek sam jako cijenila Kim i njezin doprinos seriji i filmovima. Ako je ona odlučila da neće snimati treći, onda ja tu ne mogu baš puno napraviti. I to je sve što ću o tome reći“, rekla je Sarah za magazin „Vulture“.
 

 


Mandarin hotel

Ali, potrudimo se nakratko odmaknuti od tema koje nam u ovom čudnom dijelu svijeta nameću i shvatiti da Sarah ima podosta razloga za ljutnju. Naime, ako niste znali, ona je i producentica serije i oba filma. Bez obzira na to što su mnogi filmove pokopali i prije, a neki drugi nakon gledanja, serija i filmovi uz mnoštvo sponzora donijeli su joj ogroman novac. Neizravno mi je to priznala u razgovoru koji smo vodili na 66. katu „Mandarin hotela“ u New Yorku.

No, sada se možemo vratiti našem dijelu svijeta i našem komadu plavog mora, jer je jedna od najbogatijih glumica današnjice oduševljena upravo time:

"Znam ja puno o Hrvatskoj", prvo je što mi je rekla.

"Da, kako to?"

"Pa, još u vrijeme Jugoslavije puno smo snimali po vašoj obali. Provela sam dosta dana i noći ondje, dobro sam upoznala vaš dio svijeta. Jako mi se svidjela vaša obala.“

Nisam se usudio pitati kojeg su žanra bili ti filmovi koje je mlađahna Sarah, glumica sa snom o uspjehu, snimala na hrvatskoj obali i gdje se mogu vidjeti.

"Planirate li doći opet?"

"Doći ću čim uhvatim vremena. Ne mogu u Hrvatskoj provesti jedan ili dva dana, za to mi treba najmanje tjedan."

I onda sam odlučio pitati o haljinama koje je nosila u seriji i filmovima. Naime, žene za koje znam da su pratile doživljaje četiriju prijateljica, koje uglavnom razgovaraju kako osvojiti muškarca, itekako bi se rado dočepale bar jedne od mnogih haljina, bluzica i ostalih odjevnih komada. Zato sam kao sljedeće pitanje smislio strašnu rečenicu:

„Znate, žene u mojoj zemlji ubile bi me kad vas ne bih pitao za sudbinu silnih haljina, torbi i cipela koje ste imali u seriji i filmu?"
"Pravite se da vas ne zanima, kao pitate me to samo zbog hrvatskih žena koje su pratile seriju?", iznenadila me spontanošću.

"Pa..."

"Pravite se da vas to ne zanima?"

"OK, zanima i mene."

Smijala se najmanje petnaest, meni dragocjenih sekundi: "Što vas zanima?"

"Gdje su sve te stvari?"

"Aha. Pa dobar smo dio stvarno mogli zadržati, a jedan dio odjeće bili su dizajnerski primjerci, morali smo ih nakon snimanja vratiti. Ipak, priznajem da sam dobila puno haljina i cipela i da ih čuvam pod tri brave u jednom skladištu u New Yorku. Samo, ne smijem naravno reći gdje je, ha,ha,ha..."


Idealni muškarac

I za kraj sam, lukavo i nepredvidivo, postavio vječno pitanje o idealnom muškarcu:

"Mora biti pametan, duhovit i drag, a važno je i da voli hranu. To su jedini preduvjeti, sve drugo prolazi, ako su ispunjena ova četiri uvjeta.“

Spuštao sam se s tog 66. kata i u liftu analizirao. Od svih nabrojanih preduvjeta koje Sarah nameće budućem frajeru ja – volim hranu. Dakle, ništa od trećeg filma. Na svu sreću.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. siječanj 2021 22:34