StoryEditor
ShowbizPRIPREME U SPLITU

Hoće li postati najljepša Hrvatica? Atraktivna djevojka Bruna Petkovića jedna je od finalistica izbora za Miss Universe, mnogi joj već sad predviđaju pobjedu

Piše V. P.
25. ožujka 2019. - 14:24

Kad je šarmantni Dalmatinac rodom iz Metkovića Bruno Petković (24) eurogolom osigurao prolazak Dinama u osminu finala Europa lige protiv Plzena prometnuo se u novu nogometnu zvijezdu, a prije samo tri dana imao je i svoj debi u reprezentaciji. Nacionalni će dres navući i danas u dvoboju protiv Mađarske, dok se za to vrijeme njegova djevojka Tea Savica (21) u Splitu priprema za skorašnji izbor za Miss Universe Hrvatske. Osamnaest finalistica okupilo se u hotelu Park gdje im je aktualna Miss Mia Pojatina davala savjete kako zablistati na natjecanju i pokazati se u najljepšem izdanju.

Ne sumnjamo kako će Brunovoj Tei, inače studentici međunarodnog poslovanja na jednom zagrebačkom privatnom sveučilištu, to itekako poći za rukom, s obzirom da slovi za jednu od naših najljepših manekenki mlađe generacije, a nakon što se saznalo za njezinu vezu s nogometašem Dinama mnogi su je na društvenim mrežama obasuli komplimentima poput onog da izgleda kao top model.

Lijepom se djevojkom voli hvaliti i Petković pa su tako nedavno zajedno izašli u večernji izlazak. - Mislim da bi svaki pravi muškarac trebao osvajati svoju ženu, a ne obrnuto. Nije ona mene osvojila nego ja nju. Sretni smo i zadovoljni, ali detalje o našem privatnom životu volim radije zadržati za sebe, rekao je nedavno nogometaš za Story.

Ako joj uspije poći za rukom osvojiti krunu i postane Miss Universe Hrvatske za 2019. godinu Tea će time ujedno steći privilegiju da nas predstavlja na svjetskom izboru. Osim toga pobjednicu očekuju i vrijedne nagrade poput stipendije za jedno zagrebačko privatno sveučilište u vrijednosti od 20 tisuća eura. Finale izbora održat će se 27. travnja u izravnom televizijskom prijenosu na HRT-u.

#BRUNO PETKOVIĆ#TEA SLAVICA#MISS UNIVERSE 2019

Izdvojeno

05. srpanj 2020 23:00