Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor

Heath Ledger, žrtva urote

Piše PSD.
15. travnja 2008. - 11:48

Sudska tužba podignuta u petak otkrila je ružnu zavjeru beskrupuloznih paparazza koji su na nesreći ovisnika Heatha Ledgera planirali masno zaraditi.

Podnositeljica tužbe, čiji je identitet zadržan u tajnosti, ali je poznat sudu, u svome podnesku navodi kako je na prevaru nastala ekskluzivna snimka na kojoj se vidi pokojni glumac kako konzumira kokain u sobi hotela Chateau Marmont u Los Angelesu. Ujedno je otkriveno i tko je misteriozna djevojka sa snimke - upravo podnositeljica tužbe, inače bivša reporterka magazina People.

Nekadašnja novinarka navodi kako je 2006. bila u spomenutom hotelu sa svojim tadašnjim dečkom, Darrenom Banksom, također Peopleovim reporterom. Darren je s Ericom Munnom,  kolegom iz agencije Splash skovao plan: ponudit će Heatheu kokain, namamiti ga u hotelsku sobu i snimiti ga kamerom.

I plan im je upalio - Heath je došao u sobu i u društvu novinarke konzumirao drogu, od koje je, doduše, dio donio sa sobom. Međutim, u jednom je trenutku primijetio da ga paparazzi snimaju s balkona te se naljutio i zatražio da se snimka uništi.

Navodno uništena snimka isplivala je čim je glumac tragično skončao početkom godine, te je za dvjesto tisuća dolara prodana popularnoj tv-emisiji Entertaiment Tonight i tabloidu The Insider. Najava za puštanje sporne snimke izazvala je, međutim, toliko negodovanja, da filmić nikad nije emitiran, a TV kuća se ispričala.  

Sada pravdu zahtijeva i novinarka koju je bivši dečko na prevaru iskoristio kao glavnu žensku zvijezdu filmića koji je trebao raskrinkati glumčevu mračnu strast.

T. sumić

#HEATHLEDGER

Izdvojeno