StoryEditorOCM
ShowbizRazuzdane fotografije gazdarice Farme ostavljaju malo sumnje u njenu seksualnu orijentaciju

Hanina privatna stranica prepuna fotki s lezbo-tematikom

Piše PSD.
2. travnja 2008. - 21:52

Bosansa Paris Hilton zabavlja se jednako dobro kao i njena, na ovim prostorima u posljednje vrijeme, tek nešto slavnija originalna verzija - tko sumnja, može provjeriti na Haninoj stranici na portalu Dernek.ba ili u našoj fotogaleriji.

Tamo je aktualna gazdarica Farme tijekom protekle dvije godine poprilično naivno objavila nekoliko foto-albuma, koji više od riječi svjedoče o njenom razuzdanom tulumarenju u rodnom Sarajevu, Tunisu, Beogradu, Dubrovniku, Makarskoj...

Iz postanih sličica dalo bi se svašta iščitati i o njenoj navodnoj biseksualnosti (zanimljivo, i prava Paris ne preza od ljubakanja sa ženama - možda ju Hana jednostavno predoslovno kopira...).

Premda je njena mama Haida Hadžiavdagić netom izjavila kako Hana u gay klubove zalazi tek zato što je to trenutno u trendu, te je na isti način komentirala kćerinu bivšu lezbijsku vezu, pregled fotografija sa stranice Deenove djevojke ostavlja drugačiji dojam.

Među fotkicama s raznoraznih provoda razuzdane Hane i veselog društva, zanimljiv ih udio kao motiv ima poznatu partijanericu u izmjenjivanju nježnosti s pripadnicama istog spola. Mlada se Sarajka na tako olako objavljenim fotografijama s različitim djevojkama ljubi, grli, dira po grudima, liže po vratu, sugestivno pleše, sjedi im u krilu...

Da budemo pravedni, spomenut ćemo kako slične stvari na nekim (u daleko manjem broju zastupljenim) slikama radi i s dečkima, izvjesnim Sašom i "Kalimerom".

Ajde, OK, na nekima se ljubaka i s Deenom. Stvarno.

tea sumić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. studeni 2022 19:33