StoryEditor
Showbizromantično i strašno

Glumac Gilles Marini, koji se proslavio ulogom zgodnog susjeda Samanthe u filmu ‘Seks i grad‘ priznao da je u sirotištu izgubio nevinost sa 13 godina

Piše M. Č.
20. studenog 2020. - 20:08

Gilles Marini, francuski glumac s američkom adresom, odao je neke tajne iz svoje rane mladosti.

U razgovoru za Page Six kazao je kako je nevinost izgubio s 13 godina. Dogodilo se to u sirotištu u Francuskoj sa 17-godišnjom djevojkom imena Sonia.

Atraktivni 44-godišnji Gilles kazao je kako je cijelo vrijeme bio pod velikim pritiskom, te da je situacija bila istodobno vrlo romantična i zastrašujuća. Njegov susret sa Soniom bio je, kaže glumac, prilično kompliciran jer je ona imala dečka imenom Coco, koji nije bio nimalo sretan kad je doznao što se događa i lupao je po vratima usred spolnog odnosa Gillesa i Sonie. Kad su ga pitali je li uspio "obaviti posao" dok je ljutiti dečko bio u blizini, Gilles je odgovorio: "Kako to mislite?

Naravno da jesam! Trajalo je 14 sekundi!" Gillesu je uloga Dantea, zgodnog susjeda koji je izluđivao Samanthu Jones, koju je glumila Kim Cattrall, u Los Angelesu u filmu "Seks i grad" iz 2008. godine, donijela niz uloga. Televizijski gledatelji mogli su ga pratiti u serijama "Braća i sestre", "Vraške sluškinje", "Ružna Betty", "Zločinački umovi", "Ludnica u Clevelandu", "Cure bez love", "Zamijenjeni u rodilištu"...

Gilles je rođen u Grasseu, majka mu je Grkinja, a otac Talijan. Od osme godine radio je u očevoj pekarnici, a nakon srednje škole priključio se francuskoj vojsci i bio stacioniran u Parizu, gdje je služio kao vatrogasac.

Tu je upoznao fotografa Freda Goudona koji ga je uveo u manekenski svijet. Nakon što je odradio vojni staž, Gilles je otišao u SAD kako bi naučio engleski i bavio se manekenstvom, jedan od prvih poslova bila mu je televizijska reklama za pivo. Glumački debi imao je u dobi od 29 godina u hororu "Vrisak obezglavljenih" iz 2005. godine.

Nakon što je privukao pozornost ulogom u filmu "Seks i grad", koji je u kinima zaradio 418 milijuna dolara, Gilles je 2009. pozvan da sudjeluje u osmoj sezoni američkog "Plesa sa zvijezdama", gdje je s partnericom Cheryl Burke stigao do finala, a ponovno je u taj program pozvan u 15. sezoni. Tada je s partnericom Petom Murgatroyd stigao do šestog mjesta.

Sa suprugom Carole, s kojom se vjenčao 1998., nakon što su se upoznali u baru na jugu Francuske, Gilles ima sina Georgesa i kći Julianu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

27. studeni 2020 07:45