StoryEditor
ShowbizŠarmantni oskarovac

George Clooney otkrio kako je zaprosio suprugu Amal, ali i tajnu svoje dobre frizure: Klečao sam na jednom koljenu i rekao, slušaj, iščašit ću kuk!

Piše M. Č.
30. studenog 2020. - 17:21

Osim kad drugačije zahtijeva neka uloga, George Clooney poznat je po jednostavnoj, kratkoj frizuri i urednoj bradi. U razgovoru za jutarnji nedjeljni program mreže CBS, 59-godišnji glumac, redatelj, scenarist, producent, biznismen i humanitarac odao je kako mu pandemija koronavirusa i karantena nisu stvorile nikakav problem s održavanjem frizure i brade jer se već 25 godina sam šiša i sređuje bradu.

Kazao je kako se cijelo to vrijeme služi aparatom Flowbee, koji reže kosu i istovremeno je usisava pa nema ni nereda kakav obično prati šišanje. Šarmantni oskarovac rekao je da je njegova prosijeda kosa poput slame i vrlo jednostavna za šišanje pa se rijetko kad potkrade neka pogreška. „Moje šišanje doslovno traje dvije minute”, tvrdi George.

Razgovor je bio prilika i da George još jednom progovori o tome koliko je njegova supruga Amal, poznata odvjetnica za ljudska prava, utjecala na njegov život. Clooney kaže kako nema nikakve sumnje da je Amalina prisutnost promijenila apsolutno sve u njegovu životu, a dvoje djece, trogodišnji blizanci Alexander i Ella, samo su upotpunili cijelu sliku iako nikad nije mislio da će se oženiti i imati djecu.

On i Amal nisu razgovarali o braku na početku njihove veze, zaprosio ju je iznenada, a njoj je trebalo poprilično vremena dok je pristala. Kaže kako je klečao na jednom koljenu pred njom dvadesetak minuta i konačno rekao „slušaj, iščašit ću kuk”, prije nego što je Amal prihvatila prošnju.

Isto tako nisu razgovarali ni o djeci, ali se i to promijenilo, a bio je u totalnom šoku i nije mogao desetak minuta progovoriti kad su na ultrazvuku doznali da će dobiti blizance, dječaka i djevojčicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

27. siječanj 2021 14:33