StoryEditorOCM
ShowbizRASLA S MREŽAMA

Ella Dvornik postaje predavačica i planira promjene: Želim otkriti pravu istinu! Započet ću biznis, investirati novac u nešto drugačije. Ovo definitivno nije moj vrhunac

Piše Michaela Ljubičić/Gloria
29. travnja 2022. - 13:13
Ellin se ulazak u svijet influencanja dogodio potpuno prirodno. Nju se odmalena znalo kao kćer legendarnog Dina Dvornika, sudjelovala je i u reality showu 'Dvornikovi', na društvenim mrežama od samih početaka imala je mnoštvo pratiteljaArhiva/Cropix

Počele su prijave za prvu generaciju Influencerske akademije na Edward Bernays University Collegeu, gdje će polaznici učiti od najuspješnijih influencera i stručnjaka za komunikaciju.

Među dvadeset poznatih imena posebno se ističu Ida Prester, Doris Pinčić, Marijana Batinić, Sandi Pego, Nevena Rendeli, ali i mnogima omiljena influencerica - Ella Dvornik.

Mnogi njezin život prate još od djetinjstva, a posebno se ističe zbog svoje iskrenosti, a nama je otkrila što će pokušati prenijeti polaznicima, ali i štošta drugo.

"Polaznicima želim prenijeti - istinu. Proteklih godina svi su sve upakirali i prepakirali kako je kome odgovaralo, šutjeli o stvarima koje su bitne, a bacali fokus na manje bitne detalje.

Iako je dosta tih informacija privatna ili poslovna tajna, sma...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:22