StoryEditor
ShowbizTOTALNO POMAKNUT

Dok Nicholas Cage snima u Dubrovniku, prisjetili smo se bizarnosti: Hobotnica mu je bila ljubimac, drogirao se s mačkom, milijune dao za lubanju...

Piše A. Mt
7. listopada 2020. - 13:12

Dubrovnik je jedna od najpoželjnijih destinacija svjetskih zvijezda, kako za odmor tako i za snimanje filmova, a ovih dana u Gradu boravi hollywoodska zvijezda Nicolas Cage, koji tamo snima svoj novi film "The Unbearable Weight of Massive Talent".

Nicolas će u novom filmu utjeloviti fiktivnu verziju samog sebe dok očajnički želi ulogu u filmu redatelja Quentina Tarantina, a uz to se privatno bori s mušicama svoje kćeri tinejdžerice i pokušava popraviti njihov odnos.

Cage je jedan od najpoznatijih glumaca današnjice, međutim velikoj većini i nije baš najomiljeniji lik. Njegov život prepun je bizarnosti, a evo nekih od njih...

1. Hobotnica kao kućni ljubimac

Za ljubimca je jedno vrijeme imao hobotnicu. Kupio je svojedobno i dvije zmije za 270.000 dolara, a koliko je platio hobotnicu nikad nije želio priznati. Navodno je kupnja hobotnice bila vrlo dobar potez jer mu je, rekao je, pomogla s glumom.

2. Piramida kao grobnica

Bit će pokopan u piramidi. Da, da, tako je. Naime, glumac je kupio tri metra visoku kamenu piramidu u New Orleansu.

3. Izuzetak na Gracelandu

Oženio je kćer Elvisa Presleyja, Lisu Marie, te je jedina osoba izvan uže obitelji Presleyjevih koja je ikada vidjela untrašnjost Elvisove sobe na imanju Graceland.

4. Odstranio dva zuba zbog filma

Kirurški je odstranio dva zuba za ulogu u filmu "Birdy".

5. Avioni, jahte, luksuzni automobili...

Glumac je veliki fan sportskih automobila. Kupio je tako više od 50 trkaćih automobila i oko 30 motocikala. Devet Rolls Royceva, Lamborghiniji i Jaguari samo su dio njegove bogate kolekcije.

Impresivnom nizu treba nadodati i nekoliko luksuznih plovila. Na jahte je potrošio hrpu novaca, a najskuplja od njih koštala ga je 20 milijuna dolara. A eto, ima i privatni avion, zlu ne trebao.

6. Drogirao se s mačkom

Glumac je jednom zgodom priznao kako su on i njegova mačka jeli zajedno halucinogene gljive! Svaki komentar na ovo je apsolutni višak...

7. Dva privatna otoka

Među najskupljim stvarima koje je kupio su dva privatna otoka na Bahamima za koje je izdvojio 7 milijuna dolara. U jednom je trenutku u isto vrijeme bio vlasnik čak 15 vila, a među njima se našla i ona vrijedna 25 milijuna dolara u Newport Beachu.

8. Pijani incident

Nicolas se jednom toliko napio, pa kad ga je žena krenula voditi prema kući koju su iznajmili, on ju je vukao prema drugoj, za koju je bio uvjeren da je prava. Pritom je vikao i udarao usput parkirana vozila.

Zaradio je optužbu policije za nasilje u obitelji, remećenje javnog reda i mira te alkoholiziranje na javnom mjestu.

9. Kupio ukradenu lubanju za 276 tisuća dolara

Nadmetao se u licitiranju s Leonardom DiCapriom 2007. za lubanju T-rexa i pobijedio. Kupio je tako tada dinosaurovu lubanju vrijednu 276.000 dolara. Kasnije je otkriveno kako je lubanja ukradena iz Mongolije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. srpanj 2021 11:46