StoryEditor
Showbizje li moguće?

Dobro čuvana tajna: RTL usred snimanja ‘Masked Singera‘ zamijenio jednog kandidata - drugim? Fanovi misle da je Marijana Batinić naknadno ušla u show, evo što ju je odalo...

Piše Mozaik SD
16. svibnja 2022. - 22:15

- Hvala puno! Otkrila sam svoj alter-ego! Hvala vama, draga publiko, što ste me držali ovako dugo u studiju i pustili me da pjevam sve ove pjesme! Imam tremu, nisam se nikad našla u ovakvoj situaciji. Sad kad sam skinula masku, sad sam u šoku! Jedan od rijetkih ljudi koji su znali je Marko Tolja koji mi je brusio vokal da se uspijem sakriti. Pronašla sam u sebi tu 'vješticu rokericu', pjevačicu. Malo su me odale hrvatske pjesme - rekla je Marijana Batinić nakon što je u subotu ispala iz showa 'Masked Singer'.

- Marijana se toliko tudila da je mi, prijatelji, ne otkrijemo da sam joj, nakon što je otpjevala pjesmu Nine Badrić, poslala poruku: 'Skužila sam te!'. A ona mi je poslala GPS lokaciju. Ja gledam, vidim udaljena je 20 kilometara, pa nije ona! - nadovezala se voditeljica Antonija Blaće.

A ako je vjerovati forumašima lako je moguće da Marijana nije sudjelovala u showu od samog početka nego mu se pridružila naknadno. Naime na Forum.hr-u se pojavila informacija kako je produkcija emisije prije nekoliko tjedana uoči snimanja imala problema s jednim od kandidata pod maskama te mu je hitno morala naći zamjenu.

Tko je RTL-u stvorio problem zasad nije poznato, no forumaši su uvjereni kako se radi o osobi koja je prve tri emisije bila u 'koži' Licitarskog Srca. Naime, u tim emisijama noge osobe koja se skrivala pod maskom Licitarskog Srca vidljivo su drugačije od Marijaninih i upravo zbog toga forumaši misle kako je TV voditeljica naknadno ušla u show.

image

Masked Singer

RTL

Osim toga, pišu i kako je Licitarsko srce u prvim epizodama zvučalo drugačije te kako je kasnije odjednom poprimilo boju glasu kakvu ima Marijana.

Ovo su samo neki od komentara.

Glas u prvoj i trećoj epizodi doslovno nema veze s Batinićkom. Kakvi prevaranti, e! Prije tjedan, dva sam baš slušao stare nastupe Srca i ja se šokirao koliko je drugačije pjevala. Ne kažem da ne može Batinićka tako pjevati, ali stvarno nije imala tako svjetliji glas i energičniji. Naglo je promijenila i tip pjesama koje pjeva. Ako su fakat zamijenili nekog od kandidata, izgubit će licencu. Barem bi trebali. RTL- ako ovo čitate, a znamo da čitate, jao si ga vama ako ste muljali. Prijavit ćemo vas. Marijanin story jučer objavljen: Snimaju se nešto Zigman i Marijana u garderobi. Na vrhu početka storyja piše 'Ovako je sve počelo'. I kaže Marijana Zigmanu: 'Ajde pusti mi pjesmu Moja posljednja i prva ljubavi, molim te, to mi je prvi nastup.' Pa čekaj nije prvi nego treći-četvrti, tu negdje I dalje im ne vjerujem koliko god željeli sve ispeglati.

Inače, u subotu, na dan emitiranja showa, RTL-u se potkrala pogreška kad su na YouTube-u slučajno objavili video u kojem su otkrili da te večeri ispada Marijana. I to je odmah među forumašima pokrenilo teorije urote.

- Ne vjerujem da je to slučajno objavljeno. Tema se čita, znaju da je prijevara otkrivena pa se na ovaj način poklapaju ušima, a ujedno nema više ni seciranja nogu, glasa i svega ostaloga. Zataškavaju svoj shit - pišu forumaši.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2022 01:50