StoryEditorOCM
ShowbizU CENTRU PAŽNJE

Dino obećao da će riješiti Vuci karte za koncert ‘Whitesnakea‘, točno zna što je splitskog pjevača naljutilo i zašto ga je onako ‘popljuvao‘. ‘Mislim da je previše popio...‘

Piše M.P.
30. srpnja 2021. - 11:09
Dino Jelusić na pozornici na Šalati 3. srpnja 2019., kad je s bendom nastupio kao predgrupa ”Whitesnakeu”Bruno Konjević/Cropix

Posljednjih dana svi pišu o uspjehu našeg mladog glazbenika Dina Jelusića, kojega je legendarni "Whitesnake" pozvao u svoje redove i s kojima će krenuti na turneju 2022 godine.

U nizu pohvala i čestitki koje su preplavile javni prostor, istovremeno je izvučena stara izjava Siniše Vuce, koji je na prilično grub način kritizirao mladog pjevača i akademskog glazbenika.

Kada su se stvari malo slegle, Vuco je ipak povukao svoje oštre riječi koje su uključivale i rezanje određenih dijelova tijela, a sada se o svemu oglasio i Dino Jelusić, koji je tu situaciju komentirao za RTL Direkt.

"Mislim da cijela ta situacija s Vucom je bila malo nezgodna jer mislim da je malo previše popio, pa je vjerojatno rekao neke stvari koje nije htio.

Znam točno o čemu se radi, referirao se na em...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:18