StoryEditor
ShowbizSVI PRIČAJU O NJOJ

Darija je međugorsko čudo u ‘Voiceu‘! Dojmljiva plavuša senzualnog glasa u šetnji centrom grada pokazala je istančan modni ukus i dečka

Piše M.K.
20. siječnja 2020. - 16:37
Darija RamljakHRT

Brojni među pratiteljima HTV-ovog glazbenog showa "The Voice Hrvatska" ovih dana pričaju kako je 20-godišnja Darija Ramljak iz Međugorja apsolutna senzacija natjecanja, a i snimka njezinog nastupa na YouTubeu najgledanija je iz prošlosubotnje emisije.

Preko 100 tisuća korisnika, naime, poželjelo je još jednom ili po preporuci prvi put čuti i vidjeti kako plavokosa Međugorka izvodi Gibonnievu baladu "Ako me nosiš na duši" kojoj je, neupitno, dala "na mašure" duše.

Nekima možda i pretjerano, većini - savršeno.

Da je Darija mlada pjevačica koja će u showu dobaciti daleko bilo je jasno i nakon njezinog nastupa u trećoj audicijskoj emisiji u prosincu, kad je izvedbom Oliverove "Ti me vodi preko voda" okrenula u sjedalici Massima i Vannu i Dečaka, koji su se odmah krenuli boriti za nju.

"Ja sam se prvi okrenuo!" - pokušao je pridobiti Massimo, na što je frontmen "Vatre" brzo replicirao kako se on "prvi naježio".

Darija na kraju nije odoljela Vaninom pozivu: "Dođi u moj tim, jer ja bih malo i od tebe nešto naučila!".

Koliko su Darija i Vanna dobro kliknule svjedočila je i Darijina izjava u backstageu nakon nastupa, kad je podvukla da "ovo ništa ne bi bilo ovako bez Vanne".

No Darija je pjevala posebno, raskošno i senzualno i puno prije nego je došla u Vanninu iskusnu ekipu.

I sama je za sebe više puta ustvrdila kako joj je "glazba život", te kako joj je tata rocker usadio ljubav prema njoj.

Darija sa sestrom Ana Marijom godinama pjeva na raznim festivalima duhovne glazbe, kaže da je Bogu zahvalna na daru pjevanja, a kamere su zabilježile i kako se prije nastupa prekrsti.

Darija i Ana Marija krajem prošle godine nastupale su koncem prošle godine u Metkoviću, a tv gledatelji su ih zampamtili i po nastupu u "Supertalentu”, gdje su izvedbom nekomercijalne skladbe “Dubine” osvojile žiri i publiku.

Sestre Ramljak, baš kao i njihov tata Zdenko, dobro su poznati hercegovačkoj publici. Hercegovački mediji izvještavaju kako su, nakon godina bavljenja glazbom, pjevanja u župnim zborovima i klapi Mir, krajem studenog objavile svoj prvi CD s duhovnom glazbom naslova “First”.

Među brojnim nepoznatim pratiteljima "The Voicea", koji Dariji sve više komplimentiraju na njenom profilu na Instagramu i otvoreno navijaju za nju, uočili smo i jedno poznato lice i ime, Pamelu Ramljak.

"Predivno, stalno slušam, smiruje me tvoj glas. Imaš takvu emociju koja ravno u srce dira. Želim ti od srca blagoslov i uspjeh kakav sama želiš. Pozdravi cijelu obitelj" - poručila joj je Pamela, na što je Darija uzvratila: "Od srca hvala na ovim predivnim riječima. Veliki pozdrav našim Ramljacima.

Darija je i sretno zaljubljena, s puno komplimenata ispraćene su i njezine posljednje objave na kojima s dečkom gušta u šetnji centrom Zagreba.

"Divni", "Predivan par"... napisali su joj, a ona je svima zahvalila.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2021 16:39