StoryEditor
Showbiz'sporo rasti mala vrbo'

Damir Urban po treći put postao otac, objavio sliku iz rodilišta uz nježnu poruku; Jesu li čestitari otkrili ime prinove?

Piše PSD
13. studenog 2019. - 09:11
poznati_porin26-290319

Damiru Urbanu (50) i njegovoj supruzi Milici (38) stigla je prinova u obitelji nakon 12 godina provedenih u braku, javlja Gloria

Za glazbenika ovo je treće dijete, iz prvog braka s Goranom Milojević već ima 17-godišnjeg sina Malika, a s Milicom ima sina Istoka Zolu.

"Sporo rasti mala vrbo", napisao je glazbenik Damir Urban uz fotografiju gdje prinovu prvi puta drži u naručju u Klinici za ginekologiju i porodništvo Rijeka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sporo rasti mala vrbo...

A post shared by Damir Urban (@damir.urban) on

 

"Rasplakala sam se od sreće! Čestitam prije svega starijoj braći, a onda mami i tati i svima vašima! Sjaj mala Iskrice!", stoji među čestitkama pa mnogi pretpostavljaju da su sretni roditelji to ime dali svojoj prinovi....

Prije šest mjeseci je glazbenik objavio spot za pjesmu Iskra. " Sporo rasti mala vrbo, dug je put, a ovaj svijet te čeka", riječi su pjesme. Režiju spota potpisuju Damir Urban i Milica Czerny Urban, dok Milica potpisuje i fotografiju te montažu. U spotu gostuju kćeri Ljupke Gojić i Mihaela Mikića - Jana Sienna i Mila Amelie.

Damir i Milica zaljubili su se 2002., dok su njoj bile 22 godine. Tada su se vjenčali u hotelu Draga di Lovrana. Milica je prvog sina Istoka Zolu rodila u lipnju 2015. godine, u Rijeci.

 

 

Izdvojeno

11. srpanj 2020 22:16