StoryEditorOCM
ShowbizNOVA ENERGIJA

‘Daleka obala‘ snima u Lumbardi, ‘Slobodna‘ je ekskluzivno dobila isječke, a ulogu ima i pjevačeva majka Duška!; Jordes o pjesmi: Nitko nije kriv zbog razlaza...

Piše Ivana Kapetanović
22. rujna 2022. - 12:22

"Daleka obala" održala je riječ da će se vratiti, i jesu, pogotovo na otoke.

Videospot za najnoviji singl, baladu “Ni Ti, a Ni Ja”, a koja najavljuje novi studijski album nakon dvadeset dugih godina pod imenom "Kao Sad“, snimali su jučer na Korčuli u Lumbardi, odakle je podrijetlom Jakša Jordes, pjevač "Daleke obale".

Sve detalje sa snimanja otkrili su samo za Slobodnu Dalmaciju.

“Pjesma “Ni Ti, a Ni Ja” pjeva o prekidu veze dvoje dugogodišnjih ljubavnika. Jednom sam uistinu volio i napokon sam shvatio da nitko nije kriv zbog našeg razlaza. Već oboje” - komentira nam Jordes, koji je ujedno i autor pjesme.

Redatelj spota Dinko Doringo oslikava tu atmosferu nizom sjetnih kadrova na više lokacija lijepe Lumbarde, koja je obojana mirisom nadolazeće jeseni.

U spotu, osim članova benda Zokija, Hrepe, Jadrana i Jakše, sudjeljuje i svekoliko pučanstvo Lumbarde, pa i Jakšina majka Duška. Svatko je dobio ulogu.

“Majka je moja kraljica, moja starica. Što je čovjek ako ne poštiva majku...” - smatra Jordes.

Snimalo se na atraktivnim lumbarajskim lokacijama: Bilin Žal, Nobilova štrada, Plaža Pržina, pješčana dina Fosa i rt Ražnjić kao zadnja, ili kako bi Lumbarjani rekli, početna točka otoka Korčule.

Uživajte u djeliću atmosfere sa samog snimanja spota, koji možemo očekivati kroz mjesec dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. studeni 2022 13:56