Showbizsjena teške bolesti nadvila se na mladu šibenčanku

Bivša Višnjićeva ljubavnica Mirela Rupić ima tumor

Piše Joomla\CMS\User\User

Mirela Rupić
Mirela Rupić majka male Lane Lourdes, koju je Višnjić nakon višemjesečnih peripetija odlučio priznati, medijima je dala medicinske nalaze koji svjedoče o njezinoj borbi s tumorom, koji joj je dijagnosticiran prije dvije godine.

Šibenčanka je, tvrdi, revoltirana činjenicom da je pregled platila 500 kuna, a liječnici nisu znali definirati nalazi li se (nasreću, dobroćudni)  tumor na grudima ili na limfnom čvoru.

- Uplašena sam do boli - rekla je Mirela Rupić medijima i dodala kako je šibenski liječnici nisu poslali na daljnje pretrage, kako bi se utvrdila točna lokacija tumora.

Dr. Petar Nola medijima je, pak, otkrio kako se 36-godišnja Mirela prije nekoliko godina podvrgnula podizanju dojki, te je otvorio mogućnost kako je tumor povezan s tim zahvatom.

Višnjić se i dalje kloni rodne grude

I dok Mirela medije uredno obavještava o svom zdravstvenom stanju, njezin bivši ljubavnik Goran Višnjić i dalje se kloni Hrvatske, u kojoj nije bio još od prošle godine kad je Index plasirao ekskluzivnu vijest o njegovom preljubu.

Preko medija je, podsjećamo, poručio hrvatskoj javnosti da "gleda svoja posla", a tek nas s vremena na vrijeme, preko dogovorenih paparazzo fotografija koje uredno objavljuje jedan tjednik, podsjeća kako njegova obiteljska idila u SAD-u traje unatoč zlim jezicima.

#MIRELARUPIć#GORANVIšNJIć