StoryEditor
Showbizsjena teške bolesti nadvila se na mladu šibenčanku

Bivša Višnjićeva ljubavnica Mirela Rupić ima tumor

Piše PSD.
14. ožujka 2008. - 04:16

Mirela Rupić
Mirela Rupić majka male Lane Lourdes, koju je Višnjić nakon višemjesečnih peripetija odlučio priznati, medijima je dala medicinske nalaze koji svjedoče o njezinoj borbi s tumorom, koji joj je dijagnosticiran prije dvije godine.

Šibenčanka je, tvrdi, revoltirana činjenicom da je pregled platila 500 kuna, a liječnici nisu znali definirati nalazi li se (nasreću, dobroćudni)  tumor na grudima ili na limfnom čvoru.

- Uplašena sam do boli - rekla je Mirela Rupić medijima i dodala kako je šibenski liječnici nisu poslali na daljnje pretrage, kako bi se utvrdila točna lokacija tumora.

Dr. Petar Nola medijima je, pak, otkrio kako se 36-godišnja Mirela prije nekoliko godina podvrgnula podizanju dojki, te je otvorio mogućnost kako je tumor povezan s tim zahvatom.

Višnjić se i dalje kloni rodne grude

I dok Mirela medije uredno obavještava o svom zdravstvenom stanju, njezin bivši ljubavnik Goran Višnjić i dalje se kloni Hrvatske, u kojoj nije bio još od prošle godine kad je Index plasirao ekskluzivnu vijest o njegovom preljubu.

Preko medija je, podsjećamo, poručio hrvatskoj javnosti da "gleda svoja posla", a tek nas s vremena na vrijeme, preko dogovorenih paparazzo fotografija koje uredno objavljuje jedan tjednik, podsjeća kako njegova obiteljska idila u SAD-u traje unatoč zlim jezicima.

Izdvojeno

10. srpanj 2020 15:04