StoryEditor
ShowbizPonosne na boju kože

Beyonce je objavila novi spot za singl ‘Brown Skin Girl‘ u kojem se pojavljuju Blue Ivy, Kelly Rowland, Naomi Campbell i mnogi drugi

Piše PSD
24. kolovoza 2020. - 18:48
Robyn Beck/AFP

Objavljen je novi spot za​  Beyoncein singl "Brown Skin Girl", nigerijskog WizKida i gvajanskog pjevača SAINt JHNa, u kojem se pojavljuje njezina kćeri Blue Ivy i veliča ljepota crnkinja iz svih dijelova svijeta.

U spotu se uz izvođače pojavljuju i Kelly Rowland s kojom je Queen B nekoć imala bend "Destiny's Child", top model Naomi Campbell, oskarovka Lupita Nyong'o i mnoge druge žene koje se ne mogu svrstati u određeni kalup.

Beyonce je album s kojeg je i ova pjesma napravila kao soundtrack za novog Disneyjeva Kralja Lavova, a krajem srpnja ove godine pratio ga je Black Is King, vizualni album, i na neki način može se okarakterizirati i kao film, koji je režirala i napisala sama pjevačica. U njemu se promoviraju crni umjetnici iz SAD-a, ali i Afrike.

Novi spot u potpunosti je u skladu s filmom. Sve žene su snimane pod prirodnim svjetlom, kako bi se istaknula paleta nijansi smeđe boje njihove kože u skladu s tekstom pjesme. Kadrovi više izgledaju kao da su naslikani nego snimljeni, a odjeća doprinosi raskošnom slavlju različitosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

03. ožujak 2021 15:56