StoryEditor
Showbiz'loša odluka'

Beyonce i njen otac nisu u dobrim odnosima, a sada je on otkrio da je seksualno zlostavljana: s obzirom na teške optužbe, čeka se njena reakcija

Piše M.Dr.
12. prosinca 2019. - 11:48
beyonce

Otac jedne od najpopularnijih pjevačica Beyonce, Mathew Knowles koji upravo promovira svoju novu knjigu ' Destiny's Child: The Untold Story  progovorio je o lošoj odluci koju je donio na početku njene karijere.

Sve se desilo kada je popularna pjevačica bila dio grupe Destiny’s Chiled, kazao je Matthew u svojim intervjuima, objavljenima na Vlad TV-u.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IVY PARK January 18

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

Njen otac u to je vrijeme bio i njen menadžer, a sada je priznao kako su Beyonce i njena kolegica iz grupe, Kelly Rowland bile žrtve seksualnog zlostavljanja. Kazao je kako su ih zapravo 2000. godine napastvovala dvojica članova grupe 'Jagged Edge' s kojima su djevojke nastupale na zajedničkoju turneji. No, ipak, nije imenovao navodne počinitelje.

 

– Pa cure su onda bile maloljetne. Bilo im je tek 16 godina, a mladići su imali oko 21 ili 22 godine. Ja sam bio odgovoran za djevojke i morao sam brinuti za njih – kazao je i dodao kako su mu Kelly i Beyonce rekle kako im dosađuju mladići iz grupe, te da je mladiće odmah poslao na autobus.

 

Prije nego što je intervju završio, voditelj je upitao kako je on, kao otac, razriješio situaciju u kojoj je grupa muškaraca pokušala spavati s njegovom kćerkom, a on je odgovorio:

'Nećemo o tome pred kamerama'- zaključio je.

Sada se očekuje reagiranje kako Beyonce tako i Kelly, s obzirom na ove jako ozbiljne tvrdnje.

 
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

08. ožujak 2021 11:39