StoryEditor
Showbizmonolog glumice

Arijana Čulina javila se iz svog doma, priznaje da je davno prije korone strahovala od rukovanja: Nikad nisam razumjela taj običaj, nije mi higijenski

Piše PSD
7. travnja 2020. - 11:31
Vojko Bašić/Hanza Media

Splitska glumica Arijana Čulina snimila je video u kojemu iz svog doma progovara o temi koja je u jeku pandemije koronavirusa, nažalost, vrlo aktualna.

- Dragi moji, znam da vam nije lako doma, pogotovo ako je lip i sunčan dan. Mi umjetnici malo ćemo vam zato nastojati razbiti te sate provedene kući, ako možemo, s nekim malim doprinosom..., kaže prvakinja Drame HNK Split i najavljuje "nastup" iz svog doma.

Arijana je još 2004. godine objavila knjigu pod naslovom "Za Europu spremni", u kojoj je na svoj osebujan način progovorila o rukovanju. Danas o ovom donedavno uvriježenom običaju govorimo iz perspektive straha od širenja zaraze, a glumica ni tada nije, objašnjava u videu, razumjela običaj.

Nije joj higijenski. Na svoj osebujan način o tome piše, a ne bi li prikratila vrijeme onima koji ne znaju što će sa sobom kod kuće, i čita. Pogledajte njen monolog u videu.

Glumica ujedno poziva sve koji mogu da se priključe akciji Crvenog križa te, u granicama vlastitih mogućnosti, uplate pomoć najpotrebitijima, onima najviše pogođenim trenutnom krizom.

HR9224070001100578536 IBAN je računa Crvenog križa Split kod OTP banke na koji možete to učiniti.

#ARIJANA ČULINA#RUKOVANJE

Izdvojeno

02. srpanj 2020 03:59