StoryEditor
ShowbizSAD JE I SLUŽBENO

Ante je prvi Splićanin koji ulazi u srpski show Zadruga: ‘Mater i otac nisu bili za to da uđem, a ako se u kući zaljubim u Srpkinju što mogu... Ljubav ne bira niti sam ja nacionalist!‘

Piše Vinko Paić
17. kolovoza 2021. - 21:32

Prošli smo tjedan prvi doznali kako se u kontroverzni srpski show "Zadruga" sprema i Ante Baždarić (25) iz Splita.

Ovaj mladi kuhar koji se povremeno bavi i ugostiteljstvom danas je u Beogradu službeno potpisao ugovor kojim se obvezuje kako će u ući u petu sezonu "Zadruge" 6. rujna.

Trenutno je na putu za Split, a već idućeg tjedna ponovno se vraća u srpsku prijestolnicu gdje ga čeka snimanje video profila, liječnički pregled te nekoliko dana karantene prije samog ulaska u show koji je iznimno gledan i u Hrvatskoj, pogotovo video isječci na YouTubeu.

- Sve smo se lako dogovorili, produkcija je ostala oduševljena sa mnom, a ja honorarom koji su mi ponudili za sudjelovanje. I više sam nego zadovoljan, govori nam Ante koji je prije pet godina sudjelovao u showu "Farma" na Novoj TV gdje je ostao gotovo do samog kraja.

Ako mu to uspije i u "Zadruzi" to znači da će na luksuznom imanju u Šimanovcima provesti čak deset mjeseci.

- Familija mi u početku i nije bila za to da uđem, ali kad su vidili da to stvarno želim prihvatili su. S druge strane prijatelji su oduševljeni i jedva čekaju da me gledaju. Presritni su. Znam da ću doći do izražaja u kući, bit ću opušten i idem do kraja. Možete od mene očekivati neočekivano.

Pitali smo Antu ima li curu ili se nada da će upoznati neku djevojku u showu.

- Trenutno nisam u vezi i nemam problem da se zaljubim pred kamerama. Ako se dogodi prava ljubav, zašto ne? Nije mi uopće važno je li cura iz Srbije jer nisam nacionalist i svi smo mi ljudi. Najgore je kad netko druge gleda preko nišana zato što je drugačije boje kože, seksualnosti ili nacije..., priča Ante.

Pitali smo ga i hoće li u showu promovirati splitske Bile jer je 'vampirica' Olja koja je također u pregovorima s produkcijom Pinka za ulazak u "Zadrugu" najavila kako će upravo to raditi.

- Neću spominjati Hajduk da ne bi došlo do nepotrebnih rasprava i konflikta. Ne želim ostale kandidate time provocirati, a Split ću prezentirati samom svojoj pojavom, zaključuje Baždarić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. siječanj 2022 10:32