StoryEditor
Showbizsve zbog bb-a...

Aleksandar Stanković uzvratio na Šprajcov uvredljivi komentar

Piše PSD.
14. prosinca 2015. - 18:10
Aleksandar Stanković osvrnuo se na komentar Zorana Šprajca objavljen na Facebooku, u kojem ga je bivši kolega indirektno nazvao glupim. Šprajc je za vrijeme trajanja emisije Nedjeljom u 2 napisao da voli "ćelave i glupe muškarce, osobito ako su TV voditelji".

Komentar je objavljen nakon što je Stanković svoju gošču Mirjanu Vuković Runjić u kontekstu rasprave o pravima žena zamolio da komentira činjenicu da je prethodne večeri u Big Brotheru pobijedio natjecatelj koji je javno rekao da voli glupe i plave žene.

Odgovorio mu je u svom statusu na istoj društvenoj mreži:

"Više medija jučer je objavilo informaciju da me kolega Zoran Šprajc zbog nekih tema koje smo jučer obrađivali u emisiji 'Nedjeljom u dva' sasvim fino izvrijeđao na svojem Facebook profilu. Kako u međuvremenu nisam čuo nikakav Šprajcov demantij te vijesti smatrat ću je istinitom pa bih ovim putem izrazio žaljenje što me kolega javno vrijeđa. Zoran Šprajc u emisiji nije nigdje prozvan, nije prozvana ni matična kuća u kojoj trenutno radi, ja kao voditelj nisam se nigdje sablažnjavao niti sam išta moralizirao o Big Brotheru (neka ljudi gledaju što hoće sasvim mi je svejedno) jedino sam gošću emisije, spisateljicu Milanu Vuković Runjić, u kontekstu rasprave o pravima žena upitao 'kako komentira činjenicu da je jučer u Big Brotheru pobijedio dečko koji se hvali time da voli glupe i plave žene'. Meni se nekako čini da je to uvredljivo za žene...i to je sve.

Sada na kraju mogao bi ići neki sarkastični zaključak, mogao bih napisati da je kolega Šprajc godinama radio sa mnom u istoj kući i da sasvim sigurno zna da možda glup jesam, ali ćelav nisam. Međutim, neću se šegačiti.

Inače nisam protiv javne polemike, niti protiv oštrih riječi ako se treba štititi vlastita čast i ugled, ali u ovom slučaju nije bilo nikakvog razloga za to.

Poštovani kolega Šprajc baš mi je bezveze da me javno vrijeđate!"

PSD


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2021 14:53