StoryEditor
ShowbizAUTOKUĆA GAŠPEROV

Albina ne mora više busom, dobila je Renault i presretna je: Puno će pomoći, sad ću moći i podijeliti troškove! Otkriva i zašto joj je najteže voziti uz tatu

4. svibnja 2021. - 15:07
Krećemo - pravac NizozemskaDuje Klarić/Cropix

Mlada splitska pjevačka zvijezda Albina Grčić nakon pobjede na Dori postala je vijest dana.

Pjesma kojom je osvojila i prvo mjesto, ali i srca ljubitelja lakih nota, vrti se na svim radijskim postajama i po svim medijima, a uskoro će nas i predstavljati na "Pjesmi Eurovizije".

Uz ritmove "Tik-Toka" Albina je preuzela ključeve novog Renaulta Capture, vozila koje joj je darovao sponzor Auto kuća Gašperov.

- Vozim od 18. rođendana, od punoljetnosti - kazala nam je uz osmijeh Albina. Voli se voziti sama, jer tada "na miru" može odvrnuti glazbu i opustiti se. Kada joj je tata suvozač, priznaje, stalno je "bombardirana" napomenama:

- Daj još malo u rikverc, uspori, daj žmigavac - nabraja nam Albina tatina upozorenja.

 - Stariji rade presing - dodaje.

image

 
Duje Klarić/Cropix


Novim će vozilom na relaciji Split - Zagreb putovati puno opuštenije i lakše.

- Puno će mi pomoći ovo vozilo! Do sada sam redovito putovala autobusom, to mi je bilo ekonomski najisplatljivije. Sada uz moje plesače mogu podijeliti troškove - skromna je Splićanka.

Silno joj se sviđa Capture, baš takav tip vozila voli: visok i obiteljski.

- Ovo je inače model koji vole žene, rodi se među njima odmah ljubav na prvi pogled - otkriva nam tajne Mario Franolić, direktor prodaje AK Gašperov.

image
Ključ automobila Albini je predao Mario Franolić, direktor prodaje
Duje Klarić/Cropix


- Poželjeli smo pomoći Albini, jer je riječ o krasnoj mladoj osobi, skromnoj i jednostavnoj, našoj sugrađanki uz to, ponosni smo na nju i nadamo se da će joj vozilo dobro doći u njezinu radu - uvjeren je Franolić u Albininu pobjedu na Eurosongu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2021 19:14