StoryEditorOCM
ShowbizČESTITKE OD DORIS

Albina ne izigrava zvijezdu, u Opatiju je na Doru stigla autobusom! Pobjeda se slavila do do pet ipo ujutro, Branimir Mihaljević: Pazili smo na razmak!

Piše Klara Rožman/JL
15. veljače 2021. - 08:45
'Ajme! To je teta Doris rekla? Hvala!' - ganuto je reagirala Albina, kad su joj prenijeli čestitke i komplimente splitske pjevačiceMislav Žabarović/universal Music

Do pola šest ujutro Albina Grčić, pobjednica 22. Dore, sa svojim timom slavila je u nedjelju pobjedu u lobiju jednog opatijskog hotela.

Premda svijetom, nažalost, i dalje vlada korona pa su na snazi epidemiološke mjere, njezin tim, njezina mala moćna gomilica, skromnoj je i nadarenoj Splićanki nazdravljala sve do zore.

- Ne brinite, nije nas bilo više od dvadeset i pet, a pazili smo i na razmak - pospano nam je rekao Branimir Mihaljević, autor naše eurovizijske pjesme predstavnice, kojeg smo jučer probudili u jedanaest sati i pitali ga ima li kakvih fotografija s proslave.

- Gle, nadam se da nema - rekao nam je poznati zagrebački skladatelj koji uskoro kreće s pripremama za svoj treći odlazak na Eurosong.

Mihaljevićev autorski rad u domeni zabavne glazbe broji stotine pjesam...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 13:47