StoryEditor
ShowbizBAZEN JE PROBALA

'Vadi kume keš, keš!': evo kako izgleda grandiozno imanje na kojem će Maja Šuput, kako se šuška, nakon tisuću pireva iza sebe sutra konačno zapjevati na svom vlastitom

Piše M.K.
10. svibnja 2019. - 23:24
bale00

Premda Maja Šuput to nije nigdje javno obznanila, šuška se da se upravo sprema za grandiozni događaj, svoje vjenčanje, koje bi se trebalo održati sutra, 11. svibnja, na imanju na kojem su se prošlog ljeta vjenčali Franka Batelić i Vedran Ćorluka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️😘😁🇭🇷

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Riječ je, dakako, o nadaleko poznatoj Stanciji Meneghetti u istarskim Balama, gdje je Maja, ako je suditi po fotografijama na njihovom Instagram profilu, već uživala kao gošća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Warm enough 💦

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Pjevačici koja se godinama zaklinjala da sama nikad neće "prid oltar" i da se ne može zamisliti kao mladenka, možda baš zato i što je otpjevala valjda tisuću gaža na najrazličitijim vjenčanjima, hotelijerski menadžer Nenad Tatrinov osvojio je srce i pristala je udati se za njega već nakon dva mjeseca hodanja.

Prije nešto malo manje od mjesec dana, 12. travnja, Maja je povela svoje prijateljice i najboljeg prijatelja, stilistu Marka Grubnića, na urnebesni djevojački vikend u Beograd, gdje je proslava, kako je i običaj kad se u Srbiji slavi, trajala tri dana.


Koliko će dana trajati istarska fešta, možemo samo nagađati, kao i o tome hoće li se Maja i sama popeti na pozornicu i svom kumu konačno zapjevati "Vadi kume keš, keš, nema noćas oš, neš..." . Sudeći po njenom temperamentu, to bi bilo logično očekivati.

Franka Batelić na svom je zapjevala...

A u kakvom će prostoru uživati Maja i Nenad i njihovi gosti pogledajte u našoj FOTOGALERIJI.

Izdvojeno

03. kolovoz 2020 16:01