StoryEditor
ShowbizUZBUĐENJE JE VELIKO

'Usrećili smo Jolinog oca i najstariju kćer!': Ana Čagalj uoči poroda otkrila koje će ime nadjenuti sinu; Ispričala je i koje se još, kako je rekla, 'dalmatinske tradicije' drži

Piše Gloria
8. studenog 2019. - 14:45
jole00

U novom nastavku svog trudničkog dnevnika koji vodi za magazin Gloriju i portal Gloria.hr, Jolina supruga Ana Čagalj je otkrila da su se u familiji konačno, nakon pola godine vijećanja, odlučili koje će ime nadjenuti sinu, čije rođenje očekuju za manje od mjesec dana.

"Ne znam kako je u drugim obiteljima, ali mi smo gotovo pola godine tražili ime koje će zadovoljiti i nas i naše djevojčice.

Zvat će se Ivan, na što je pogotovo ponosna najstarija Iva, jer joj je braco imenjak, a usrećili smo i Jolinog oca Ivana, koji je preponosan što će mu se prvi unuk zvati po njemu.

No još nismo gotovi, kako smo se Jole i ja odmah dogovorili da će nam sin imati dva imena, sada moramo odlučiti o ovom drugom. Razmišljamo o nekom tradicionalno dalmatinskom, poput Luka" - otkrila je lijepa trudnica.

Do odlaska u rodilište čeka je još manje od mjesec dana te ona i njezine tri cure Iva (13), Ema (10) i Tia (7), privode kraju brojne pripreme u domu. Tata je, naime, na turneji po Americi i Kanadi.


"Jedva čekam da se Jole vrati. da vidi kako smo nas četiri uredile dom za Ivanov dolazak. A i zaželjela sam se izići iz kuće. Kako mi je prije nekog vremena liječnik preporučio da malo usporim, zadnjih tjedana sam se uglavnom držala kauča što je za mene netipično..." - povjerila je.

"Ivan će od svojih sestrica naslijediti krevetić. U bijeloj je boji i bez obzira što je star četrnaest godina, i dalje je prekrasan. U Dalmaciji je tradicija da se krevetić za bebu slaže nakon što se dijete rodi, pa će za nas to napraviti moja mama, dakako uz pomoć Ive, Eme i Tije..." - otkrila je, među ostalim, u dnevniku Ana Čagalj. 

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 05:45