StoryEditor
ShowbizNEMA PREDAHA

'Stalno sam trudna, u četiri godine ću imati troje djece, jedno drugom do uha!': naš poznati glumačko-redateljski par ne miruje, potvrdili su nove, sretne vijesti

Piše L.L.
9. srpnja 2019. - 22:35
helena

"Već sam ušla u četvrti mjesec trudnoće, super se osjećam, samo što su me i u ovoj trudnoći 'dočekale' mučnine. Izgleda da je to kod mene standard" - ovim je riječima za 24sata glumica Helena Minić-Matanić potvrdila kako u 40. godini očekuje svoje treće dijete sa suprugom, redateljem Daliborom Matanićem.

Treće dijete u ovoj višestruko plodnoj i uspješnoj familiji očekuje se u prosincu, a pulska glumica je sa zadovoljstvom istakla kako se bebici neizmjerno raduju sestra Lola i brat Max.

"Oduševili su me reakcijom na novosti, bila sam presretna. Dijelit će i igračke i sve, neće biti problema!" - ispričala je glumica, koja se fatalno zaljubila u Matanića dok su zajedno radili na hvaljenoj predstavi "Thelma & Louise". 

Našalila se i kako je "stalno trudna", jer će u četiri godine imati troje djece te kako će svi biti "jedno drugome do uha".

#DALIBOR MATANIĆ#HELENA MINIĆ

Izdvojeno

07. srpanj 2020 00:59